صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۳ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۵

مدیرعامل شرکت آب منطقه تهران: قیمت آب خام باید معقول شود / انسداد 1200 حلقه چاه غیرمجاز تهران در سال 94

مدیرعامل شرکت آب منطقه تهران درباره تغییر قیمت فروش آب خام در سال 95 گفت: هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است اما باید قیمت آب خام معقول شود.
کد خبر : 75716

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، خسرو ارتقایی در نشست خبری امروز خود با تاکید بر اینکه قیمت آب خام در سال 94 ثابت ماند، افزود: متوسط قیمت فروش آب خام از سدها به آبفای تهران برای هر مترمکعب 35 تا 40 تومان است.


وی با بیان اینکه شرکت آب منطقه تهران بابت فروش آب خام به شرکت آب و فاضلاب استان معادل 40 میلیارد تومان مطالبه دارد، تصریح کرد: شرکت آب منطقه‌ای برای هزینه‌های جاری خود از بودجه دولتی کمک نمی‌گیرد بنابراین باید قیمت فروش آب خام معقول شود تا بتوانیم از منابع خود برای تعمیر و نگهداری تجهیزات و اجرای طرح‌های ارتقا دهنده خدمات استفاده کنیم.


ارتقایی ادامه داد: میزان مصرف سالانه آب تهران یک میلیارد و 100 میلیون مترمکعب است که 750 میلیون مترمکعب در شرایط نرمال از سدها و 350 میلیون مترمکعب از چاه‌ها تأمین می‌شود.


مدیرعامل شرکت آب منطقه تهران تاکید کرد: بر این اساس 750 میلیون مترمکعب آب خام در سال گذشته به شرکت آب و فاضلاب استان تهران فروخته شد.


وی درباره چاه‌های غیرمجاز استان تهران نیز بیان کرد: 10 هزار حلقه چاه غیرمجاز در شهر تهران داریم که عمدتا مصارف غیرشرب داشته و خانگی هستند.


این مقام مسئول با بیان اینکه برداشت آب از این چاه‌ها عمدتا 2 تا 3 مترمکعب در شبانه‌روز است، عنوان کرد: سیاست ما پر کردن و انسداد این چاه‌ها نیست بلکه بر اساس بخشنامه جدید برای این چاه‌ها مجوز برداشت صادر می‌کنیم تا میزان برداشت آنها کنترل شود.


ارتقایی با تاکید بر اینکه مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز استان با مصارف غیرشرب و خانگی با چاه‌های کشاورزی غیرمجاز متفاوت است، گفت: میزان برداشت آب از چاه‌های کشاورزی 10 تا 20 برابر چاه‌های خانگی است بنابراین بستن چاه غیرمجاز کشاورزی بسیار از بستن چاه‌های غیرمجاز خانگی پراهمیت‌تر است.


وی با اشاره بر در دستور کار قرار گرفتن طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی از سوی وزارت نیرو تصریح کرد: تا کنون کم‌تر از 50 درصد منابع مالی این بخش تخصیص پیدا کرده است اما با این حال توانسته‌ایم به اهداف قابل‌توجهی دست یابیم.


وی بستن 1200 حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان تهران را از جمله اهداف طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی عنوان کرد و گفت: با این اقدام حدود 60 میلیون مترمکعب از برداشت‌های غیرمجاز جلوگیری شده است.


به گفته ارتقایی، عمده چاه‌های غیرمجاز در دشت‌های کرج، تهران و شهریار هستند.


مدیرعامل شرکت آب منطقه تهران خاطر نشان کرد: بودجه مصوب شده برای طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیر زمینی 17 میلیارد تومان است که از این میزان 7 میلیارد تومان آن به شرکت آب منطقه‌ای اختصاص داده شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر