صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۹ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۵
از سوی هیأت وزیران به تصویب رسید

فهرست اقلام پیشنهادی ایران برای اعطای تخفیف تعرفه‌ای به کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی

سازمان توسعه تجارت، فهرست پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران برای اعطای تخفیف تعرفه‌ای در قالب پروتکل طرح تعرفه‌های ترجیحی میان کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (PRETAS) که به تصویب هیات وزیران رسیده است را منتشر کرد.
کد خبر : 75651

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، هیأت وزیران اواسط اسفندماه به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد اصل 138 قانون اساسی فهرست اقلام پیشنهادی ایران برای اعطای ترجیحات تعرفه‌ای به کشورهای عضو پروتکل تعرفه‌های ترجیحی سازمان کنفرانس اسلامی را تصویب کرد.


این تصمیم در راستای اجرای بند (۴) ماده (۳) قانون تشریفات (پروتکل) طرح تعرفه‌های ترجیحی برای نظام ترجیحات تجاری میان کشورهای عـضو سازمان کنفرانس اسلامی ( PRETAS )ـ مصوب۱۳۸۹ ـ صورت گرفته است.


فهرست اقلام پیشنهادی ایران برای اعطای ترجیحات تعرفه‌ای به کشورهای عضو پروتکل یادشده به شرح جداول پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیأت دولت است، تعیین می‌شود.


در جدول تصویب شده 269 ردیف به چشم می‌خورد که 60 ردیف تعرفه‌ای نسبت به سال گذشته یک درصد کاهش داشته است.


به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، لایحه پروتکل طرح تعرفه‌های ترجیحی برای نظام ترجیحات تجاری میان کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی (PRETAS) بنا به پیشنهاد وزارت بازرگانی در سال 89 در هیأت وزیران به تصویب رسید و سپس در دی ماه همان سال در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان به تصویب رسید.


این پروتکل با اعتقاد به نقش اساسی تجارت در دستیابی به سطح بالاتری از همکاری‌های اقتصادی، گسترش فرصت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری و همچنین بالا بردن سطح رفاه بین کشورهای عضو و تمایل بعضی از کشورهای شرکت کننده برای پیگیری برنامه اختیاری روش کاهش سریع تعرفه‌ها به تصویب رسید.


برای مشاهده جداول اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

ارسال نظر