صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۵ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۵

بازار فروردینی اجاره در تهران +جدول

جدیدترین قراردادهای منعقد شده مسکن شهر تهران حاکی از آن است که شیب افزایش اجاره بها نسبت به شیب قیمت مسکن تندتر است.
کد خبر : 75569

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، نرخ اجاره بها در شهر تهران 9.8 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و این در حالی است که قیمت مسکن 3.9 درصد رشد داشته است.



جدول زیر نرخ قراردادهای منعقد شده اجاره شهر تهران در روز 16 فروردین ماه را نشان می‌دهد:






آمارها نشان می‌دهد پایتخت نشینان در اسفندماه سال جاری نسبت به بهمن ماه کمتر جابه جا شدند و هم چنین در خرید و اجاره تعادل را حفظ کردند. در شهر تهران از ابتدای اسفند تا روز بیست و پنجم 13 هزار و 618 قرارداد خرید و فروش به امضا رسید و در همین مدت 14 هزار و 753 مورد قرارداد اجاره بسته شد.



البته آمار اسفندماه نسبت به بهمن ماه کاهش چشمگیری داشت؛ چرا که در بهمن ماه 18 هزار و 229 قرارداد خرید و فروش امضا شده بود و در بخش اجاره شاهد انعقاد 16 هزار و 234 قرارداد بودیم.



در شرایطی که مسکن (اعم از شخصی و غیرشخصی) 28.4 درصد از هزینه خانوارهای ایرانی را به خود اختصاص می‌دهد، کارشناسان معتقدند تا زمانی که مسکن از حالت کالایی به حالت مصرفی سوق پیدا نکند نمی توان به کاهش هزینه های مسکن امیدوار بود. در این خصوص مالیات خانه های خالی در سال 1395 شاید بتواند 240 هزار خانه خالی شهر تهران را وارد بازار اجاره کند تا تعادلی بین عرضه و تقاضا برقرار شود



بر اساس گزارش بانک مرکزی، در اسفندماه سال 1394 شاخص کرایه مسکن اجاری در شهر تهران و در کل مناطق شهری نسبت به ماه مشابه سال قبل به ترتیب 9.8 و 11.1 درصد رشد نشان می‌دهد. ماهیت قراردادهای اجاره مسکن که غالبا یک ساله تنظیم می‌شوند و نیز اثرپذیری شاخص اجاره بهای مسکن از سیاست‌های کنترل و مهار تورم سبب رشد متناسب اجاره بها با تحولات نرخ تورم در کشور شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر