صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۸ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۳
مدیرکل دفتر پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی خبر داد

اجرای طرح پیشگیری از معلولیت‌های ناشی از حوادث ترافیکی در نوروز

مدیرکل دفتر پیشگیری از معلولیت های سازمان بهزیستی، از اجرای طرح پیشگیری از معلولیت های ناشی از حوادث ترافیکی در نوروز خبر داد.
کد خبر : 7525

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی آنا، مینو رفیعی در نشست خبری امروز با خبرنگاران گفت: طرح پیشگیری از معلولیت‌های زنان ۱۵ تا ۶۴ سال، امسال در محلات و روستاها و همچنین افراد دارای سواد کمتر اجرایی شد و سعی می کنیم در سال آینده جمعیت بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.


وی با اشاره به اینکه طرح پیشگیری از معلولیت های ناشی از حوادث ترافیکی نیز یکی از طرح هایی است که در سال جاری اجرایی شد و در نوروز سال ۹۴ نیز اجرا خواهد شد، گفت: طرح آگاه سازی ناشی از مین نیز در ۵ استان کشور برای دانش آموزان و والدین اجرایی شد و قصد داریم پیشگیری از معلولیت های دوره سالمندی را نیز در سال آینده از طریق آموزش های ارائه شده انجام داده اما هدف گذاری گسترده برای سال ۹۵ خواهد بود.


رفیعی گفت: مشاوره ژنتیک برای ازدواج های فامیلی و همچنین بارداری در سنین بالای ۳۵ سال یکی از اقداماتی است که در دفتر پیشگیری از معلولیت ها انجام می دهیم. همچنین با همکاری وزارت رفاه مشاوره ژنتیکی پیش از ازدواج را در شهرهای آبادان، بوشهر، میبد و شاهرود اجرایی کردیم بطوری که در سه ماه پایانی سال تمامی ازدواج ها در این ۴ شهرستان از کانال مشاوره ژنتیک عبور کرده اند.


وی گفت: در سال ۹۳، ۱۰۰ هزار مشاوره ژنتیک انجام شده و همچنین ۴۰ مرکز مشاوره ژنتیک جدید نیز در کشور راه اندازی شده است به طوری که تعداد کل مراکز ژنتیک به ۲۴۰ مرکز رسیده است که در مجموع ۳۰ مرکز دولتی و مابقی آنها غیردولتی هستند.


مدیر کل دفتر پیشگیری از معلولیت های سازمان بهزیستی به غربالگری ناشنوایی و نابینایی اشاره کرد و گفت: تشخیص و مداخله بهنگام در زمان طلایی ۶ ماه اول زندگی می تواند باعث جلوگیری از ناشنوایی در کودکان شود اما بعد از گذشت ۶ ماهگی دیگر نمی شود برای نوزاد کاری کرد.


به گفته وی، طرح غربالگری شنوایی در تمامی بیمارستان ها و واحدهای دیگر غربالگری در سال جاری اجرایی شد بطوری که ۶۵ درصد نوزادان متولد شده در سال جاری تحت پوشش طرح غربالگری قرار گرفته اند.


رفیعی تصریح کرد: با اجرای طرح غربالگری بینایی نیز ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار کودک تحت معاینه قرار گرفتند که در حدود ۱۵ هزار اختلال بینایی مانند تنبلی چشم کشف شد و ۸۰ هزار مورد اختلالات دیگر مانند انحراف چشم نیز شناسایی و به پزشک و جراح معرفی شدند.


انتهای پیام/

ارسال نظر