وزیر کشور گزارش استفاده از پول کثیف را ارائه میدهد
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسینعلی امیری در جمع خبرنگاران درباره این تاکید رئیس جمهوری که نباید کسانی که با دولت زاویه فکری دارند در مناصب سیاسی به کار گرفته شوند اظهار کرد: ما از همان ابتدا سعی کردیم در مناصب سیاسی مانند فرمانداریها، بخشداریها و استانداریها کسانی را به کار گیریم که گفتمان دولت و برنامه رئیس جمهور را قبول داشته باشند.
وی افزود: از ۴۳۰ فرمانداری حدود سی و چند فرمانداری باقی مانده است که آقای مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور مساله انتصاب این فرمانداران را پیگیری میکند، چه در زمان آقای میرولد و چه در زمان بنده که موقتا سرپرستی معاونت سیاسی را بر عهده داشتم و چه اکنون در زمان آقای مقیمی به این موضوع توجه میشود که افرادی که گفتمان دولت را قبول دارند به کار گرفته شوند.
قائم مقام وزیر کشور درباره جلسه امروز معاونان سیاسی امنیتی استانداریها اظهار کرد: در جلسه امروز موضوعات مختلف استانی، منطقهای و کشوری مورد بحث قرار گرفت و پرداختن به دغدغههای ملی و همچنین مراجع تقلید و حفظ موضع بیطرفی در انتخابات مجلس و انتخابات خبرگان رهبری در اولویت کاری معاونان سیاسی و امنیتی استانداریها قرار گرفت.
وی افزود: معاونان سیاسی استانداران باید توجه کنند کاندیداهایی که تایید میشوند، صرف نظر از اصلاح طلب و اصولگرا بودن این اعتماد را داشته باشند که وزارت کشور مدیریت سیاسی میکند، اما سیاسی کاری نمیکند.
وی درباره انتخاب استاندار استان مرکزی گفت: هنوز فرصت سه ماهه انتصاب استاندار مرکزی به اتمام نرسیده است و سعی میکنیم تا ۱۵ روز آینده استاندار این استان را منصوب کنیم.
امیری در پاسخ به آنا درباره گزارش وزارت کشور به مجلس درباره استفاده از پولهای کثیف در انتخاباتها گفت: در این زمینه وزیر کشور تصمیم گیری میکند و وزیر کشور در این زمینه توضیح خواهد داد، من اطلاعی در این باره ندارم.
وی همچنین درباره سرنوشت حزب اتحاد ملت اسلامی خاطر نشان کرد: اعطای مجوز به این حزب در مرحله کارشناسی قرار دارد، اگر استعلامات منفی باشد نمیتواند مجوز بگیرد.
انتهای پیام/