صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۳ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۳
رئیس واحد علوم داروئی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با آنا:

قطب‌های علمی باید دارای مزیت نسبی و ارتباط با حوزه کسب و کار باشند

رئیس واحد علوم داروئی دانشگاه آزاد درباره راهکارهای تبدیل شدن واحد‌های دانشگاهی به قطب علمی گفت: دانشگاهی می‌تواند به عنوان قطب علمی مطرح شود که از نظر زیر ساخت‌ها، توانمندی‌ها و خروجی، ویژگی‌ها و برتری‌های ویژه‌ای نسبت به دیگر واحد‌های دانشگاهی داشته باشد.
کد خبر : 7416

دکتر سیدمهدی رضایت، در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به بحث های مطرح شده در جلسه روز گذشته شورای قطب‌های علمی دانشگاه آزاد، اظهار داشت: از جمله فعالیت‌های جدیدی که دکتر واشقانی و همکاران ایشان در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دنبال می‌کنند، تشکیل قطب‌های علمی است.


وی در ادامه به دو واحد دانشگاهی آیت الله آملی و اصفهان اشاره کرد و گفت: متاسفانه تشکیل قطب در کشورمان تا به امروز ناموفق بوده است، لذا هر دو واحد اصفهان و آیت الله آملی به تجارب خود درباره تشکیل قطب پرداختند. واحد آیت الله آملی به عنوان قطب گیاهان داروئی و واحد اصفهان به عنوان قطب ترا ریخت مسائل خود را در این جلسه مطرح کردند.


استاد فارماکولوژی و سم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه مجوز قطب علمی برای دانشگاه‌ها منوط بر وجود زیرساخت‌های لازم و انگیزه مدیریتی است، خاطر نشان کرد: در ‌‌نهایت طرح هر دو واحد به موافقت اصولی در بازده زمانی مشخص شد که با بازدید‌های لازم موافقت اصولی به موافقت نهایی تبدیل خواهد شد.


رضایت با بیان راهکارهای موجود برای تبدیل شدن واحد‌های دانشگاهی به قطب علمی، افزود: به عقیده بنده واحد دانشگاهی می‌تواند به عنوان قطب علمی مطرح شود که از نظر زیرساخت‌ها، توانمندی‌ها و خروجی ویژگی‌ها و برتری‌های ویژه‌ای نسبت به دیگر واحد‌های دانشگاهی داشته باشد. قطب علمی به این معنی است که یکی از واحدها دارای زیر ساخت‌های خوب و خروجی‌های علمی، دانشی و فناورانه است و به لحاظ محصولی این توانمندی را دارد که نقش یک هسته را ایفا کند.


رئیس واحد علوم داروئی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان استانداردهای جهانی برای تبدیل شدن یک دانشگاه به قطب علمی، خاطر نشان کرد: با توجه به اقلیم چهار فصل و منابع خام گیاهی کشورمان در حال حاضر گیاهان دارویی به خارج از کشور صادر می‌شود، لذا باید روی قطب‌هایی سرمایه گذاری کرد که دارای مزیت نسبی و به لحاظ علمی و زیر ساخت‌های ارتباط با حوزه کسب و کار توانمند باشند.


رضایت در پایان خاطر نشان کرد: قطب علمی نباید تلاش کند جایگاه خود را تثبیت کند بلکه باید تجربه، عقبه، خروجی و تجربه‌ای داشته باشد تا به استاندارد‌های ملی و بین الملل نزدیک شود. طبق آیین نامه‌های دانشگاه آزاد باید قطب‌های علمی همگام با استاندارد‌ها عمل کنند. بنده معتقدم اگر تعداد قطب‌های علمی زیاد نباشد نتیجه بهتری برای کشور خواهند داشت.





انتهای پیام/

ارسال نظر