صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۳ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۳

تفاهم ایران و اتریش برای فعالیت‌های علمی و پژوهشی باستان‌شناسی

سفیراتریش در تهران در دیدار با رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری تصریح کرد که ایران کشوری صاحب فرهنگی غنی است.
کد خبر : 7402

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، بر اساس تفاهم‌نامه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه اینسبروک اتریش دو طرف در انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی در زمینه‌های باستان‌شناسی همکاری می‌کنند.


بر اساس این تفاهم‌نامه که در محل پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری به امضای سید محمد بهشتی رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و فردریش اشتیفت سفیر اتریش رسید دو طرف در زمینه‌های تبادل پژوهشگران، اساتید و دانشجویان، همکاری‌های پژوهشی در زمینه‌های باستان‌شناسی و برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی مشترک همکاری می‌کنند.


فردریش اشتیفت در این دیدار با اشاره به جایگاه متمایز ایران به عنوان کشوری صاحب فرهنگ، این تفاهم‌نامه را بستر مناسبی برای همکاری در حوزه‌های مختلف میراث فرهنگی دانست.


سید محمد بهشتی نیز با با ابراز خرسندی از سوابق همکاری‌های گذشته با اتریش در برپایی نمایشگاه «7000سال هنر ایران» در موزه وین، این تفاهم نامه را زمینه خوبی برای گسترش روابط میان دو کشور دانست.


گابریله یوئن رایزن فرهنگی سفارت اتریش در تهران نیز در این ملاقات با قدردانی از فرصت فراهم شده برای تحقق همکاری‌ها، این تفاهم‌نامه را موجب شناخت بیشتر و انتفاع ایران از بازار گردشگری اتریش دانست.


او تصریح کرد: «علاقه‌مندان بسیاری در اتریش مشتاق شناخت بیشتر ایران هستند.»


دراین تفاهم‌نامه موضوع‌های گوناگونی چون تبادل پژوهشگران، اساتید و دانشجویان، همکاری‌های پژوهشی در زمینه‌های باستان‌شناسی، حفاظت و مرمت، تاریخ، زبانشناسی، انسان‌شناسی، مطالعات کتیبه‌شناسی، موزه‌شناسی و برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی مشترک مورد توافق قرار گرفته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر