نخبگان نقش مهمی در سلامت جامعه دارند/فرهنگسازی در زمینه ازدواج، کار دانشگاهیان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بابل، حجتالاسلام حسن قلیپور در جمع استادان و نخبگان علمی، جایگاه و اهمیت ازدواج در ادیان آسمانی را یادآور شد و گفت: در میان تمامی اقوام و ملتها و مذاهب، ازدواج یک امر پذیرفته شده است. همه ادیان، هر یک به نوعی ازدواج دارند، همان گونه که پیامبر اسلام (ص) فرمود «: برای هر قومی نکاحی است».
قلیپور تأکید کرد: خانواده از مهمترین و کهنترین پایههای اجتماعی است که بر اساس پیمان زناشویی بنا میشود.
رئیس واحد بابل با بیان اینکه ازدواج دارای آثار و نتایج بسیاری است، افزود: تکمیل و تکامل انسان، آرامش و سکون، پاک دامنی و عفاف و از جمله ارضای غریزه جنسی، تولید و بقای نسل نتایج متعدد دیگر ازدواج است.
عضو هیأت علمی واحد بابل بیان کرد: ازدواج نخستین پایه پیدایش خانواده است، اگر خوب شکل و بنا شود، اجتماع و جامعهٔ سالم خواهیم داشت.دانشگاهها و حوزههای علمیه نقش کلیدی و مهمی در نهادینه کردن وترویج فرهنگ ازدواج بین جوانان دارند.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان با برنامهریزی دقیق و با کمک نخبگان، فرهیختگان و متولیان فرهنگی دانشگاهها و مراکز دینی مشکلات ازدواج جوانان راه حل کنند.
قلیپور ازدواج در دوران دانشجویی را بهترین زمان داست و گفت: ازدواج دوران دانشجویی یک رویداد مثبتی بوده و باعث رشد و آرامش فکری میشود. ازدواج در این دوران باعث حل بحرانها و اضطرابها در فرد شده و خلاء عاطفی او را از بین میبرد.
انتهای پیام/ع
انتهای پیام/