صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۳ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۳
رئیس پلیس راهور ناجا:

اجرای برنامه‌های فرهنگی مهم‌ترین عامل کاهش مرگ و میر جاده‌ها است

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه اجرای عوامل فرهنگی مهم‌ترین عامل کاهش مرگ و میر در تصادفات جاده‌ای بوده است گفت: پلیس راهور با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تلاش می‌کند تا کشته شدن به دلیل تصادفات جاده‌ای را در پایان سال ۹۵ به ۱۳هزار نفر کاهش دهد.
کد خبر : 7381

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار اسکندر مومنی رئیس پلیس راهور ناجا در دهمین همایش سراسری روسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به برنامه‌های پلیس راهور ناجا در آغاز نوروز ۹۳ به ارائه گزارشی از عملکرد سال گذشته پلیس راهور پرداخت و گفت: در آستانه نوروز ۹۲ دست اندرکاران طرح نوروزی به خدمت مقام معظم رهبری رسیدند و از آن‌ها خواستند تلاش کنند تا سوانح را به حداقل ممکن برسانند.
وی افزود: در حال حاضر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون وسیله نقلیه موتوری در دنیا وجود دارد که به ازای آن‌ها یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در سال در دنیا کشته می‌شوند.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: در آمارهای جهانی کشته‌ها را به ازای هر ۱۰ هزار نفر می‌سنجند که این آمار در کشور ما پایین‌تر از حد معمول است.
سردار مومنی با اشاره به آمار کشته‌های جهانی بیان کرد: در اروپا این آمار ۲/۷ درصد در آسیا ۱۰/۹ درصد را نشان می‌دهد که ایران در این میان با میانگین ۵/۹ درصد آمار خوبی را پیش رو دارد.
وی با اشاره به اینکه سال ۸۴ در کشور ۷ میلیون خودرو در حال تردد بود، بیان کرد: این میزان امروزه به ۱۸ میلیون خودرو رسیده است که ۱۳۵ درصد افزایش را به ما نشان می‌دهد.
وی افزود: در سال ۸۴، ۱۸ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی داشتند که این میزان هم اکنون به ۳۴ میلیون نفر رسیده است. همین طور در سال ۸۴، ۲۷ هزار و ۷۶۰ کشته در اثر تصادفات جاده‌ای داشتیم که این آمار در پایان سال ۹۳ به ۱۶ هزارو ۸۰۰ کشته رسیده است.
این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: در سال‌های گذشته به ازای هر ۱۰ هزار وسیله ۷۳ درصد کشته وجود داشت. البته در سال ۹۳ این میزان از ۴۰ نفر به ۲۱/۵ نفر رسیده است. اگر روندی که در سال ۸۴ داشتیم ادامه پیدا می‌کرد به طور حتم تعداد کشته‌ها امروزه به ۶۸ هزار نفر می‌رسید.
سردار مومنی بیان کرد: از اسفند سال گذشته تا اسفند سال جاری هزار و ۲۴۳ نفر کمتر در اثر تصادفات جاده‌ای کشته شده‌اند و ما همه تلاش خود را معطوف می‌کنیم تا سوانح جاده‌ای کمتر شود.
رئیس پلیس راهور ناجا تاکید کرد: هم اکنون یک میلیون و ۳۸۸ هزار خودرو به همراه ۲ میلیون راننده جدید وارد کشور شده است. همینطور ۵۵۲ هزار موتورسیکلت به سامانه حمل و نقل کشوری اضافه شده است.
سردار مومنی با اشاره به هدف‌گذاری پلیس راهور ناجا تا پایان سال ۹۴ اظهار کرد: در سال ۸۴، ۲۷ هزار و ۸۷۰ نفر کشته وجود داشته است که این میزان در پایان سال ۹۲ به ۱۷ هزار و ۹۹۳ نفر رسید و ما تلاش می‌کنیم که این میزان را در پایان سال ۹۵ به ۱۳ هزار نفر برسانیم.
سردار مومنی با تاکید بر اینکه ترافیک عامل موثری در تصادفات جاده‌ای است، عنوان کرد: باید فرهنگ مقابله با ترافیک را داشته باشیم که این موضوع با همکاری رسانه ملی با پلیس راهور محقق می‌شود اجرای عوامل فرهنگی مهم‌ترین عامل کاهش مرگ و میر بوده است.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: عملیات نوروزی پر حجم‌ترین عملیات ترافیکی سال است که ما تلاش می‌کنیم با حضور ۵۰ هزار نفر از همکاران طرح نوروزی را ساماندهی می‌کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر