صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۴ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۵
مسئول امور تجاری افغانستان در سازمان توسعه تجارت پیش بینی کرد؛

افزایش تجارت ایران و افغانستان تا 4 میلیارد دلار در سال 95

مسئول امور تجاری افغانستان در سازمان توسعه تجارت گفت: با باز شدن سوئیفت و ال سی روابط تجاری ایران و افغانستان بسیار بهتر می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم که سال آینده میزات تجارت دو کشور به 3.5 تا 4 میلیارد دلار برسد.
کد خبر : 73428

محمدمهدی جوانمرد قصاب در گفت‌گو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا اظهار کرد: بر اساس آمار در ده ماه ابتدای سال 94 چیزی حدود 2 میلیارد و 100 میلیون دلار صادرات به افغانستان داشته‌ایم و همچنین حدود 19 میلیون دلار از این کشور کالا وارد ایران شده است.


وی با بیان اینکه مهم‌ترین مطلب در بحث افغانستان این است که ما هیچ مشکلی در روابط مالی و غیره با این کشور نداریم، افزود: برداشته شدن تحریم‌ها باعث شده که هزینه‌های مبادلات تجاری دو کشور کاهش پیدا کند و انتقال دلار و ارزهای خارجی به داخل کشور و یا خروج آن خیلی کم‌تر می‌شود.


جوانمرد قصاب در پاسخ به این سوال که برای بالا رفتن تراز تجاری با این کشور باید چه اقداماتی انجام شود، عنوان کرد: این موضوع بستگی به کشور افغانستان دارد و اگر بحث‌های تثبیت امنیت‌ اقتصادی در کشور افغانستان، سرمایه‌گذاری و کمک‌های خارجی به این کشور شکل کارآمدتری به خود بگیرند به همان نسبت نیز صادرات ما افزایش پیدا خواهد کرد.


وی با بیان اینکه بزرگان تجارت افغانستان و تجار درجه دو کاملاً بازار ایران را می‌شناسند، تاکید کرد: این افراد محصولاتی که برای صادرات به افغانستان مناسب است را از در کارخانه خریداری کرده و به کشور افغانستان صادر می کنند.


این مقام مسئول درباره نحوه فعالیت در بازار افغانستان گفت: بحث قیمت مهم‌ترین فاکتور در بحث صادرات به افغانستان است، هر چند ما اکنون در بحث کیفیت و مسائل صادراتی و خدمات پس از فروش نیز دقت‌های لازم را انجام می‌دهیم اما قیمت حرف اول را می‌زند.


انتهای پیام/

برچسب ها: مبادلات تجاری
ارسال نظر