صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۲ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۴

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از شهر آفتاب بازدید کرد/ جنتی: آماده‌سازی شهر‌آفتاب برای شهرداری و ارشاد حیثیتی است

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران ستادی معاونت امور فرهنگی، جمعی از مدیران شهرداری تهران و نمایندگان تشکل های نشر روز سه‌شنبه (25 اسفند) از بخش های مختلف نمایشگاه شهر آفتاب بازدید کردند و در جریان اقدامات اجرایی قرار گرفتند.
کد خبر : 73031

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از ستاد خبری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه شهرداری تهران و مدیران اجرایی نمایشگاه در آماده سازی شهر آفتاب گفت: «یکی از مباحث اصلی که در سال های بعد از انقلاب نیاز به آن همواره احساس شده است، ایجاد مکانی جامع برای برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی است. در ابتدای انقلاب، درگیر جنگ بودیم و بعد از آن هم اقداماتی انجام شد اما کامل نبودند و این نقیصه عملا در سال های بعد از انقلاب وجود داشته است.»


وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و مصلی تهران گفت: «محل برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی در اتوبان شهید چمران در ابتدا کاربری دیگری داشت و بعد به محل برگزاری نمایشگاه تغییر کرد. این مکان نیز به دلیل ترافیک سنگین مشکلات زیادی را در این منطقه ایجاد کرده بود. انتقال نمایشگاه کتاب تهران به مصلی نیز از روی ضرورت بود. البته بارها عنوان کرده‌ام که مصلی محل برگزاری نماز است و جای برگزاری نمایشگاه نیست. در دو سالی هم که در دولت جدید نمایشگاه در مصلی تهران برگزار شد، مشکلات بسیاری داشتیم.»


جنتی افزود: «نیاز ایجاد چنین مجموعه نمایشگاهی وجود داشته است و هم اکنون هزینه‌های زیادی برای برگزاری نمایشگاه در شهر آفتاب صرف شده است. سال گذشته در اختتامیه نمایشگاه نیز آقای قالیباف قول دادند که نمایشگاه را به تپه‌های عباس آباد منتقل کنند. پس از انجام کارشناسی‌ها مشخص شد که این مکان قابلیت برگزاری نمایشگاه را ندارد و پیشنهاد شهر آفتاب مطرح شد و پس از انجام اقدامات کارشناسی و نیازسنجی‌های صورت گرفته، در شورای سیاست‌گذاری تصمیم گرفته شد تا نمایشگاه به شهر آفتاب منتقل شود.»


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدامات شهرداری تهران به منظور آماده سازی مکان نمایشگاه عنوان کرد: «آقای قالیباف و مجموعه مدیران شهرداری در دو ماه گذشته مدیریت جهادی انجام داده‌اند. ما نیز با تکیه بر سوابق کاری آقای قالیباف در آماده‌سازی بوستان ولایت و بوستان یاس در اتوبان ارتش، مطمئن بودیم این کار به انجام می‌رسد زیرا این کار برای شهرداری تهران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حیثیتی محسوب می‌شود.»


وی ادامه داد: «به هر حال با توجه به برگزاری اولین نمایشگاه در شهر آفتاب، مطمئنا با مشکلاتی مواجه خواهیم شد. اگر سال آینده هم به مجموعه شهر آفتاب می‌آمدیم با توجه به اینکه مکان نمایشگاه تغییر کرده است، مطمئنا دچار مشکلاتی می‌شدیم. اشکالاتی از این دست وجود دارد و باید تلاش کنیم با همکاری با یکدیگر این مشکلات را کاهش دهیم.»


جنتی در پایان خاطر نشان کرد: «مطمئن هستم که نمایشگاه امسال به طور آبرومندی برگزار خواهد شد. امیدوارم در سالیان آینده این مکان، مجموعه آبرومندی برای برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی و داخلی باشد. این محل آبرویی برای نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود و امیدوارم به نحو مطلوبی به نتیجه برسد.


سید عباس صالحی نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری تهران به منظور آماده‌سازی شهر آفتاب گفت: «برگزاری نمایشگاه در شهر آفتاب از اهمیت بالایی برخوردار است. این اولین نمایشگاهی است که در شهر آفتاب برگزار می‌شود و نمایش اولیه این مکان محسوب می‌شود. از این رو برای سرمایه‌گذاری‌ها و فرصت‌سازی‌های آینده از اهمیت بالایی برخوردار است.»


وی افزود: «از سوی دیگر برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در شهر آفتاب نیز از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا کتاب برای ناشران و مخاطبان یک اتفاق جدی است و هزاران ناشر به این اتفاق دل بسته‌اند تا گردش مالی و ارتباطات بسیاری در نمایشگاه برای آنها رخ دهد. انتظار نداریم برای سال اول همه چیز عالی باشد اما باید تلاش شود تا احساس اعتماد و خرسندی در میان بازدیدکنندگان ایجاد شود.»


بر اساس این گزارش، در ادامه جلسه نیز مهندس عبداللهی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران، امیر مسعود شهرام‌نیا، قائم مقام و معاون اجرایی بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حسین صفری، مدیر کمیته اجرایی و رفاهی، محمدرضا توکل صدیقی، مدیر کمیته ناشران داخلی، محسن طائب، عضو کمیته نظارت پروژه شهر آفتاب، نادر قدیانی، مشاور رئیس نمایشگاه به بیان دیدگاه‌ها خود درباره برگزاری نمایشگاه پرداختند و نظرات خود را عنوان کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر