هیچ راهی برای تشخیص آجیل تازه وجود ندارد
دکتر احمدرضا درستی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا ، با بیان اینکه هیچ راهی برای تشخیص آجیل تازه برای عامه مردم وجود ندارد، گفت: متاسفانه تشخیص آجیل تازه و سالم کار بسیار دشواری است، زیرا برای مثال اگر آجیل کهنه را خوب شستوشو دهند و سپس با آبلیمو بجوشاند رنگ و بوی آجیل تازه را پیدا میکند ، بنابراین تشخیص آن بسیار سخت است.
وی افزود: تشخیص آجیل تازه و سالم بر اساس شکل، بو و مزه چندان مورد تائید نیست و به افراد توصیه میشود تنها آجیلهای بسته بندی شده و دارای مهر وزارت بهداشت را تهیه کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: به افراد توصیه میشود به هیچ عنوان آجیل را از دستفروشان و از مراکزی که محصولات خود را در معرض گرد و خاک، فضای باز و دود قرار دادهاند،تهیه نکنند زیرا مصرف بسیار اندک این مواد نیز میتواند خطراتی برای سلامتی افراد به همراه داشته باشد.
درستی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از افراد سودجو در ایام نزدیک به نوروز به روشهای مختلف آجیلهای کهنه خود را در بازار توزیع میکنند، اظهار کرد: به افراد توصیه میشود از افراد مورد اعتماد مواد غذایی و خوراکیهای نوروز را تهیه کنند.
انتهای پیام/