صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۵ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۴

گوگل و فیس‌بوک برای نسل تازه دیتاسنترها همکاری می‌کنند

دو غول و رقیب عرصه تکنولوژی و اینترنت یعنی فیس‌بوک و گوگل به توافق رسیده‌اند برای ارتقاء دیتاسنترهای خود و حرکت به سوی آینده رایانش ابری، با یکدیگر همکاری کنند.
کد خبر : 72450

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Engadget، همکاری میان دو رقیبی که چشم دیدن یکدیگر را ندارند به خودی خود اتفاق عجیبی است اما فیس‌بوک و گوگل برای ارتقاء تکنولوژی و پیشبرد جهان به سوی رایانش ابری، این همکاری را با آغوش باز پذیرفته‌اند. در واقع شرکت گوگل قبول کرده است که با «پروژه رایانش آزاد» فیس‌بوک همراه شود تا دیتاسنترهای تازه‌ای بسازند.


این نخستین بار نیست که گوگل برای ساخت سخت‌افزارهای مورد نیاز خود اقدام می‌کند اما این‌بار در همکاری با فیس‌بوک، قصد دارد از پیشرفت‌های تکنولوژیک رقیبش هم بهره‌مند شود.


در این پروژه قرار است نوعی رک تازه برای سرورها طراحی شود که هم مصرف انرژی کمتری دارد و هم این امکان را می‌دهد که اعضای پروژه به سادگی و بدون دردسر بتوانند در مزارع رایانش گوگل عضو شوند. افزایش مهیب در تعداد کاربران اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و نیاز به طراحی و اجرای یک نظام یکپارچه رایانش که هوشمند و کارآمد باشد، موجب شده است که بزرگان حوزه تکنولوژی برای اینکه از آینده عقب نمانند به روش‌های تازه رو بیاورند.


در سوی دیگر، مایکروسافت نیز که یکی از پیشتازان حوزه آی‌تی‌ است، پروژه مشابهی را در زمینه نرم‌افزار آغاز کرده که «سونیک» نام دارد. سونیک که مخفف عبارت «نرم‌افزاری برای شبکه‌های گسترده در فضای ابری»‌ست، در حال تهیه چارچوب‌های نرم‌افزاری لازم برای سوئیچ‌ها و سخت‌افزارهایی است که شرکت‌های مختلف برای استفاده در شبکه‌های اپن‌سورس (منبع‌باز) و تکنولوژی‌های وابسته نیاز دارند.


حاصل این پروژه‌ها و تکاپوهای پشت پرده در نهایت به یک شکل توسط کاربران قابل مشاهده است و آن افزایش سرعت و حجم فضایی است که در اختیار کاربران در فضای ابری قرار می‌گیرد.


مترجم: محمدرضا احمدی‌نیا


انتهای پیام/

ارسال نظر