صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

پادکست

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۳
تکرار/ آیت‌الله موسوی تبریزی در کنگره مردم‌سالاری:

احزاب کارگاه تشخیص موقعیت‌ها هستند/ شرط پیروزی در انتخابات آینده پرهیز از منیت‌هاست

دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: یک انسان انقلابی و اصلاح‌طلب باید موقعیت‌شناس باشد و یکی از مهمترین فضائل یک سیاستمدار، تشخیص بین خوب و خوب‌تر، بد و خوب و حتی بد و بدتر است، البته باید بدانیم که احزاب کارگاه تشخیص هستند.
کد خبر : 720

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، آیت‌الله موسوی تبریزی در سیزدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری اظهار کرد: در روزهای انقلاب جوانان با صفای نفس در مقابل شاه ایستادند و شهید شدند، اما عده‌ای مانند مجاهدین خلق در آشوب‌های آن موقع تندروی‌هایی صورت دادند، آنها از این تندروی‌ها استفاده و از احساس پاک جوانان در آن روزها سوء استفاده‌هایی کردند.


وی افزود: بعضا آنها اقدام به تحریک جوانان و مردم در خصوص فحشا و منکرات می‌کردند. عده‌ای در آن روزها با شعار «رهبران ما را مسلح کنید» بنزین در آتش ریختند که آیت‌الله طالقانی به میدان آمد و با آنها صحبت کرد و گفت که این شعار امروز ما نیست.


دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه اگر در هر موقع بتوانیم از جوانان و فطرت پاک آنها درست استفاده کنیم، می‌توانیم پیشرفت کنیم، تصریح کرد: ما باید همیشه حوادث را تحلیل کنیم چون ممکن است خیلی از مواقع آن‌چه ما فکر می‌کرده‌ایم پیش نیاید. در مشی اصلاح‌طلبی و در سیاست انسان‌های متعدد همیشه این‌طور نیست که بهترین نفر انتخاب شود، چون اصلاح‌طلبی با ایده‌آل‌طلبی متفاوت است و باید موانع و مقتضیات را دانست و شرایط را درک کرد.


وی ادامه داد: یک انسان انقلابی و اصلاح‌طلب باید موقعیت‌شناس باشد و یکی از مهمترین فضائل یک سیاستمدار تشخیص بین خوب و خوب‌تر، بد و خوب و حتی بد و بدتر است. تمام فقهای ما هم به این نظر در فقه اسلامی معتقدند که در مواقعی باید دفع به افسد به فاسد و یا تشخیص اهم از مهم کرد.


موسوی تبریزی با اشاره به کارکرد احزاب یادآور شد: احزاب کارگاه تشخیص هستند، پس کارکردشان صرفاً نباید بیانیه دادن باشد بلکه باید گروه‌های تشخیص مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... تشکیل دهند و بر مبنای اطلاعاتی که به دست می‌آورند به مردم اطلاع‌رسانی کنند که مصلحت در چیست.


وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 92، خاطرنشان کرد: نمونه‌ای از سیاست‌ورزی را در انتخابات 92 دیدیم که در آن انتخابات آیت‌الله هاشمی رد صلاحیت شد. ایشان اگر می‌خواست تنها خودش را ببیند یا باید قهر می‌کرد و یا ناراحت می‌شد اما چنان به خوبی مدیریت کرد که شاید اگر کاندیدا باقی می‌ماند نمی‌توانست چنین مدیریتی انجام دهد. یا آقای خاتمی که با وجود تهمت‌ها و توهین‌هایی که به او شد و می‌شود صبر کرد و با دلسوزی تمام برای نظام زحمت کشید. چون این بزرگان می‌دانند اگر نظام به هم بریزد به نفع هیچ کس نیست.


دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، تأکید کرد: تدبیر هیچ‌ وقت با عصبانیت و پرخاشگری معنا ندارد. بلکه تدبیر با اعتدال فکری همراه است. در جایی می‌توان راه درست را انتخاب کرد که براساس اعتدال فکری حرکت کنیم. ممکن است خیلی‌ها امروز گلایه داشته باشند و بگویند ریاست جمهوری آقای روحانی ایده‌آل ما نیست ولی اگر بزرگانی ایشان را تأیید نمی‌کردند آیا به همین مقدار هم می‌رسیدیم یا ممکن بود ریاست دست کسانی بیفتد که امروز می‌بینید همان حرف‌های صهیونیست‌ها درباره مسائل هسته‌ای را می‌زنند.


وی افزود: آرامش و احترام امروز کشور ما و این که مخالفان نمی‌توانند ما را متهم به طرفداری از تکفیری‌ها و داعش کنند به دلیل همین تدبیر صورت گرفته است. به همین دلیل می‌گویم ادامه اصلاحات جز از راه انتخابات پیش نخواهد رفت. البته به شرطی که منیت‌ها را کنار بگذاریم، با یکدیگر مشورت کنیم و ببینیم صلاح در چیست.


موسوی تبریزی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا اشاره کرد و گفت: در این نامه رهبر معظم انقلاب با جوانان صحبت کردند. این نامه فقط برای اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها نیست. بلکه همه ما و مسئولین باید با جوانان صحبت کنیم باید در دینداری به اصل دین توجه کرد و جوانان باید درباره دین مطالعات زیادی داشته باشند تا خودشان اصل آن را درک کنند و نباید به حرف من و عمل من نگاه کنند. اروپایی‌ها هم اگر به این نکته توجه کنند دین اسلام حتماً پویایی خود را حفظ خواهد کرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر