صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۶ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۴

آجیل سالم را از کجا بخریم؟

مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو شرایط و مکان‌های مناسب برای خرید آجیل‌های سالم را تشریح کرد.
کد خبر : 71992

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ حسین رستگار، مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو در مورد خرید آجیل عید نوروز با اشاره به توصیه‌هایی به مصرف کنندگان گفت: بهتر است آجیل را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند زیرا متأسفانه در برخی فروشگاه‌ها آجیل‌های سنواتی که از سال‌های قبل در انبارهای خود نگهداری کرده‌اند را با زدن رنگ‌های غیر مجاز که مضر هستند به صورت شکل‌های درخشنده ارائه می‌کنند که مردم هنگام خرید باید دقت کافی را داشته باشند.


رستگار یادآور شد: آجیل‌هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند یکی از سم‌های مضر یا همان آفلاتوکسین است افزایش و رشد پیدا کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه می‌زنند.


مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو یادآور شد: البته این تقلبات معدود است و از طرف برخی سودجویان انجام می‌شود که امیدواریم مصرف کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده می‌کنند حتما آن را به مسئولان مربوط گزارش دهند.


انتهای پیام/

برچسب ها: آجیل حسین رستگار
ارسال نظر