صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۴
قائم‌مقام سازمان نظام پرستاری در گفت‌و‌گو با‌ آنا مطرح کرد:

تاخیر 6 ماهه در پرداخت مطالبات پرستاران/ حواله بی‌سرانجام مسئولان برای پرداخت معوقات

قائم مقام سازمان نظام پرستار، عنوان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به صورت متغییر6، 8، 9 و یا 10 ماه است که معوقات پرستاران را پرداخت نکرده‌اند که این مساله موجب ایجاد مشکلات فراوانی برای پرستاران شده است.
کد خبر : 71917

محمد شریفی مقدم در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با بیان اینکه به طور متوسط اکثر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از مرداد ماه تاکنون معوقات پرستاران را پرداخت نکرده‌اند، گفت: تعداد محدودی از بیمارستان‌ها از اسفندماه سال 93 معوقات پرستاران را پرداخت نکرده‌اند اما اکثر دانشگاه‌های علوم پزشکی تا مرداد سالجاری کارانه و اضافه کاری پرستاران را پرداخت کرده‌اند و هنوز معوقات 6 ماهه دوم را به پرستاران بدهکار هستند.


قائم‌مقام سازمان نظام پرستاری افزود: وقتی علت را از دانشگاه‌ها پیگیری می‌کنیم آنها اعلام می‌کنند وزارت بهداشت منابعی در اختیار آنها نگذاشته است و وقتی سراغ وزارتخانه می‌رویم آنها طلب خود از بیمه‌ها را بهانه این عدم پرداخت اعلام می‌کنند و در نهایت نیز بیمه‌ها افزایش تعرفه در طرح تحول سلامت و کمبود منابع را دلیل ناتوانی خود در پرداختی بیمارستان‌ها اعلام می‌کنند.


وی عنوان کرد: بیمار در بیمارستان کم‌تر از 10 درصد فرانشیز پرداخت می‌کند که بقیه این مبلغ (حدود 90 درصد) توسط سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها پرداخت می‌شود که با اجرای طرح تحول سلامت و افزایش تعرفه‌های پزشکی سهم پرداختی بیمه‌ها به صورت چشم‌گیری افزایش یافته و این در حالی است که در اجرای این طرح هیچ‌گونه منابعی برای پرداخت این هزینه‌ها برای بیمه تعریف نشده است به همین دلیل بیمه‌ها دیگر قادر به پرداخت سهم خود نیستند.


شریفی مقدم در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بیش از 60 درصد پرداختی بیمه به بیمارستان‌ها سهم پزشکان عضو هیات علمی است، گفت: درصدی از این پرداختی سهم بیمارستان و حدود 27 درصد سهم تمام کادر غیرپزشکی شامل پزشکان عمومی، آزمایشگاه، رادیولوژی، بینایی سنجی، نگهبانی، خدمات و ... است که از این مقدار حدود 10 تا 15 درصد سهم پرستاران است که در 6 ماه دوم سال پرداخت نشده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر