صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۱ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۴
یک فوق تخصص قرنیه و گلوکوم در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

بیشتر آسیب‌های چشمی در چهارشنبه‌سوری جبران‌ناپذیر است

یک فوق تخصص قرنیه و گلوکوم با بیان اینکه بیشتر آسیب‌های چشمی در چهارشنبه‌سوری جبران‌ناپذیر است، گفت: به مصدومان چشمی و اطرافیان آنها توصیه می‌شود تنها یک پد چشمی مناسب برای جلوگیری از بروز عفونت بر روی چشم قرار دهند و سریعا فرد را به یک مرکز درمان انتقال دهند.
کد خبر : 71716

دکتر رضا زارعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با بیان اینکه در مراسم چهارشنبه آخر سال چشم بیش از سایر اعضای بدن دچار آسیب می‌شود، عنوان کرد: به افراد توصیه می‌شود از انجام کارهای خطر آفرین در این روز خودداری کنند اما اگر به دلایلی دچار حوادث ناخواسته در ناحیه چشم شدند توصیه می‌شود از انجام خود درمانی مانند فشار دادن چشم، استفاده از قطره‌های چشمی و غیره خودداری کنند.


وی افزود: به این دسته از افراد و اطرافیان آنها توصیه می‌شود تنها یک پد چشمی مناسب برای جلوگیری از بروز عفونت بر روی چشم قرار دهند و سریعا فرد را به یک مرکز درمان انتقال دهند.


این فوق تخصص قرنیه و گلوکوم، یادآور شد: در گذشته که مراسم چهارشنبه سوری به صورت مختصر برگزار می‌شد آسیب‌های چشمی بیشتر شامل سوختگی پوست اطراف چشم، پلک و مژه‌ها بود اما امروزه به دلیل استفاده از مواد منفجره این آسیب‌ها شدت یافته است به گونه‌ای که بسیاری از افراد در این روز بینایی خود را از دست می‌دهند.


زارعی افزود: به دلیل اینکه در ساخت بسیاری از مواد منفجره از فلزات استفاده می‌شود انفجار این مواد موجب برخورد فلزات با چشم موجب پارگی قرنیه و آسیب به شبکیه می‌شود که در بسیاری موارد این دسته از آسیب‌ها غیر قابل درمان هستند.


وی عنوان کرد: انفجار مواد محترقه و برخورد اجزای آن به چشم ممکن است موجب پارگی قرنیه و بروز آب مروارید در فرد شود.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان با بیان اینکه زمان ارجاع مصدوم به مراکز درمان در نحوه درمان و پاسخگویی آن نقش بسزایی دارد، خاطرنشان کرد: هر چه فرد در فاصله طولانی‌تری از زمان حادثه به مرکز درمان منتقل شود احتمال بهبود و درمان کاهش می‌یابد.


انتهای پیام/

ارسال نظر