باهنر: مجلسدهمیها لاریجانی را برای ریاست ترجیح میدهند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا باهنر در نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به انتخابات هفتم اسفند درباره ترکیب مجلس دهم اظهار کرد: به نظر من ترکیب مجلس دهم ظرفیت خوبی برای حرکتهای اعتدالی خواهد داشت یعنی به تعبیر مقام معظم رهبری نه دولتی و نه ضددولتی است.
وی ادامه داد: براساس آنچه که در رسانهها درباره گرایش منتخبین مردم در مجلس دهم آمده است، جمعیت اصولگرایان، اصلاحطلبان و مستقلین نزدیک به هم است.
وی تاکید کرد: من فکر میکنم که در مجلس آینده اصلاحطلبانی که مواضع تند میگیرند حضور دارند، اما تعدادشان کم است.
باهنر اضافه کرد: هرچند در تهران لیست اصولگرایان تقریبا شکست خورد اما در شهرستانها عموما پیروز شد و اگر قرار بر تقسیم مجلس به دو جریان باشد، اصولگراها بیشتر هستند و اما اگر آنها را به سه جریان اصلاحطلب، اصولگرا و مستقلین تقسیم کنیم، تعداد آنها به هم نزدیک میشود.
وی در ادامه درباره دلایل نتیجه انتخابات مجلس در هفتم اسفندماه، اظهار کرد: دلایل این نتیجه متعدد است و باید از تحلیلهای احساسی پرهیز شود، اما مصلحت نبود که فضای تهران دوقطبی شود، بهتر بود که فضا سه قطبی میشد اما فضای دوقطبی تند و سنگینی شکل گرفت که این نتیجه را در پی داشت، مردم در تهران لیستی رای دادند.
وی افزود: اما انتخابات هفتم اسفند نکات مثبتی هم داشت از جمله اینکه همه باور کردند که اگر مطالبهای هم دارند باید پای صندوق رای آن را بخواهند و نه با تحریم و دعوا. همچنین معلوم شد که اصلاحطلبی، اعتدالگرایی و اصولگرایی همراه با نظام قابل مطالبه است و نه در مقابل آن.
باهنر گفت: این انتخابات نشان داد که باید نتیجه انتخابات را پذیرفت و اگر در صندوق رای کم آوردند نباید آن را در کف خیابان جبران کنند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه نشست خبری امروز خود درباره ریاست مجلس دهم اظهار کرد: این نمایندگان مجلس دهم هستند که باید ریاست مجلس دهم را انتخاب کنند. البته آقای عارف هم هستند و توقع دارند و دنبال جایگاه ریاست هستند. از طرفی آقای لاریجانی هم با توجه به سابقهای که دارند برای جایگاه ریاست نیز مطرح هستند.
باهنر ادامه داد: اولا تعیین ریاست مجلس دهم به نتیجه مرحله دوم انتخابات بستگی دارد اما من تحلیلم این است که در مجموع اکثریت نمایندگان آقای لاریجانی را برای ریاست ترجیح میدهند، اما هنوز تصمیمگیری برای این موضوع زود است.
باهنر در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار آنا شایعه قصد خود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرد و گفت: من اصولا معتقدم که نباید فضای کشور به طور مداوم انتخاباتی باشد و خودم هم به هیچوجه برنامهای برای ریاست جمهوری ندارم و به دوستان نیز توصیه میکنم که بحث ریاست جمهوری هم نکنند.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره شایعات مطرح شده مبنیبر اینکه باهنر به خاطر عدم تایید صلاحیت در انتخابات شرکت نکرده است، گفت: وقتی که در انتخابات شرکت نکردم انواع و اقسام شایعات از مثبت تا منفی در مورد من مطرح شد، اما من همه اینها را تکذیب میکنم و همه اینها گمانههای جهتدار رسانهها است.
وی افزود: در بررسی صلاحیتها شهادت بنده برای شورای نگهبان در مورد برخی کاندیداها باعث تایید صلاحیتشان شد. در هر دورهای از انتخابات تعدادی از نمایندهها صلاحیتشان احراز نمیشد و من فکر میکنم که شهادتهایی که من برای برخی دادم باعث شد که تایید صلاحیت شوند.
باهنر در مورد برنامه خود برای فعالیت سیاسی گفت: بعد از این کار سیاسی را ادامه میدهم و تلاش میکنم که به تقویت تشکیلات سیاسی بپردازم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در بخش دیگری از سخنان خود درباره تعیین تکلیف بودجه سال 95 اظهار کرد: در آییننامه داخلی مجلس دولت موظف است تا 15 آذر لایحه قانون بودجه سال بعد را تقدیم مجلس کند، اما دولت به هر دلیلی امسال با تاخیری قریب به 2 ماهه لایحه را ارائه کرد. هرچند سخنگوی دولت گفت که حتی یک روز هم تاخیر نداشتم.
وی در ادامه با بیان اینکه در دولت دهم تاخیر در ارائه لایحه قانون بودجه به یک روال تبدیل شده بود، گفت: تردید داریم که لایحه قانون بودجه تا پایان فروردین 95 نهایی شود، اما ما یکی دو روز آینده را صبر میکنیم و اگر دولت لایحه چنددوازدهم ارائه نکرد، طبق آییننامه داخلی مجلس طرح چنددوازدهم را مجلس در دستور کار قرار میدهد.
باهنر همچنین در مورد تصمیم اخیر رئیسجمهور مبنی بر اینکه طرح ضربتی برای رونق اقتصادی در کشور اجرا شود، خاطرنشان کرد: این طرحها مسکن است و تاثیر درازمدت ندارد مثل وامی که دولت برای فروش خودرو پرداخت کرد.
انتهای پیام/