صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۸ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۴

رئیس اتاق بازرگانی ایران: تدوین نقشه راه برای محیط زیست کشور الزامی است

رئیس اتاق بازرگانی ایران به لزوم پیشگیری از تکرار مشکلات زیست‌محیطی اشاره کرد و گفت: اگر امروز 200 میلیارد دلار هم برای دریاچه ارومیه خرج کنیم، نمی‌توانیم آن را به حالت اولیه برگردانیم و نیازمند تدوین نقشه راهی برای وضع آب و محیط زیست کشور هستیم.
کد خبر : 71381

به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا، محسن جلال‌پور در جلسه صبحانه‌کاری که با حضور معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، با بیان اینکه توجه به مسئله محیط زیست در کشور ضروری عنوان کرد: جلسه‌ای نیست که به عنوان سخنگوی بخش غیردولتی اقتصاد در مورد محیط زیست و نگاه جدی به آن به عنوان اولویت اول کشور صحبت نکرده باشم.


وی از عملکرد رسانه‌ها در پوشش مسائل مرتبط با محیط زیست انتقاد کرد و گفت: رسانه‌ها وظیفه خود را در این زمینه به هیچ وجه انجام نداده‌اند، تا حدی که بنده مشکل اضافه برداشت آب از رودخانه‌های دجله و فرات را با دودلی برای نخست‌وزیر ترکیه مطرح کردم، دریغ از اینکه رسانه ملی یا خبرگزاری دولت یا سایر رسانه‌ها به این مسئله مهم که به آینده و تمدن کشور خدشه وارد کرده است، بپردازند.


جلال‌پور درباره پدیده ریزگردها نیز اظهار کرد: امروز عراق و سوریه در منطقه قربانی کار ضداخلاقی و خلاف عرف بین‌الملل شده‌اند که به جهت خشک شدن تالاب‌ها در حال اتفاق افتادن است و این مسئله اصلی‌ترین عامل افت کیفیت زندگی در 25 سال آینده خواهد بود.


به گفته وی یکی از اصلی‌ترین وظیفه اتاق‌ها ایجاد فضای مناسب کسب و کار است که تنها مربوط به مسائل اقتصادی صرف نیست بلکه نیاز اولیه‌ آن مسائلی همچون محیط زیست، آب و خاک است.


رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه در سال‌های گذشته از دریاچه آرال درس نگرفته‌ایم و مسئله دریاچه ارومیه هم پیش آمده است،‌ افزود: درباره دریاچه ارومیه باید گفت که امروز هر مقدار هم که خرج کنیم، نمی‌توانیم آن را به حالت اولیه برگردانیم و علت آن نیز توسعه بدون توجه به ظرفیت‌های هر منطقه، نادیده گرفتن آمایش سرزمین و بی‌توجهی به اجرای برخی پروژه‌هاست.


جلال‌پور آمادگی اتاق را در راستای کمک به تدوین نقشه راهی برای آب و محیط زیست اعلام و خاطر نشان کرد: در دوره جدید اتاق بازرگانی کمیسیون آب و محیط زیست را در اتاق ایران ایجاد کرده‌ایم.


انتهای پیام/

ارسال نظر