صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۹ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۴

آب این میوه‌ها باعث درمان و پیشگیری از عفونت‌های کلیوی می‌شود

دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: مصرف میوه و آب‌میوه‌هایی که دارای رنگدانه قرمز و ترش مزه هستند موجب پیشگیری از عفونت کلیوی می‌شود.
کد خبر : 71310

دکتر محمد هاشمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا، اظهار کرد: میوه و آب‌میوه‌هایی که دارای رنگدانه قرمز و مزه ترش است مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارند که مصرف این مواد منجر به مقابله سیستم کلیوی با عفونت‌های موضعی می‌شود.


دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: مصرف میوه‌هایی مانند زغال اخته، انار، آلبالو، زرشک و آب این میوه‌ها، موجب ترشح خاصیت ضد میکروبی در برابر عفونت موضعی دستگاه ادارای می‌شود که موجب پیشگیری و حتی درمان در موارد محدود می‌شود.


هاشمی یادآور شد: به افراد توصیه می‌شود روزانه یک لیوان آب‌میوه‌هایی طبیعی را که دارای رنگدانه قرمز هستند، مصرف کنند و تاکید می‌شود آبمیوه‌های صنعتی که دارای مقدار زیادی شکر و مواد افزودنی است، مورد استفاده قرار ندهند.


دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با بیان اینکه مصرف این میوه‌ها به تنهایی موجب پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های کلیوی نمی‌شود، اظهار کرد: به افراد مبتلا توصیه می‌شود در کنا درمان‌های دارویی این میوه‌ها و‌ آب‌میوه‌ها را نیز مصرف کنند.


وی افزود: مصرف این دسته از میوه‌ها موجب پیشگیری از تمام عفونت‌های کلیوی نمی‌شود.




انتهای پیام/

برچسب ها: آنتی اکسیدان
ارسال نظر