صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۴

چگونه دندان‌های سفیدی داشته باشیم؟

یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف محصولاتی که حاوی مواد رنگی افزودنی است موجب تغییر رنگ دندان می‌شود، گفت: مصرف بلافاصله لبنیاتی که دارای میزان بالایی کلسیم است مانند پنیر و شیر بعد از مواد غذایی رنگی می‌تواند موجب حفاظت دندان شود.
کد خبر : 70222

دکتر خدیجه رحمانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره راهکارهای سفید و براق نگه‌داشتن دندان، گفت: به افراد توصیه می‌شود بعد از خوردن مواد رنگی مانند چای بلافاصله 30 تا 40 گرم پنیر و یا یک لیوان شیر مصرف کنند زیرا این مواد باعث از بین رفتن اثرات مواد رنگی روی دندان می‌شود.


این متخصص تغذیه، افزود: به افرادی که تمایلی به مصرف این دسته از لبنیات ندارند توصیه می‌شود میوه‌های گاز زدنی مانند سیب و گلابی و یا سبزیجاتی مانند خیار و کرفس را مصرف کنند زیرا مصرف این مواد باعث افزایش بزاق دهان و محافظت از دندان‌ها می‌شود.


وی در ادامه یادآور شد: اما به طور کلی به افراد توصیه می‌شود برخی از محصولاتی که به آن مواد رنگی افزوده شده مانند نوشابه، زغال اخته، تنباکو و یا لواشک‌ها و آلبالوهایی را که توسط دستفروشان به فروش می‌رسد،مورد استفاده قرار ندهند.




انتهای پیام/

برچسب ها: دندان
ارسال نظر