صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۹ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۴
یک جراح سوختگی مطرح کرد؛

اقدامات اولیه برای سوختگان با مواد محترقه

یک جراح سوختگی عنوان کرد: وقتی با فردی که دچار سوختگی با مواد محترقه شده است، مواجه شدیم باید ابتدا مصدوم را به بیمارستان انتقال دهیم و با گرم نگه‌داشتن بیمار مانع تشدید علائم سوختگی شویم.
کد خبر : 70133

دکتر حمید صالحی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با توجه به فرارسیدن چهارشنبه آخر سال و حوادث ناشی از آن، گفت: مواد موجود در مواد محترقه موجب ایجاد آسیب در دست، صورت، پا و تمام اعضای بدن می‌شود به گونه‌ای که اگر طی انفجار لباس فرد دچار آتش گرفتگی شود می‌تواند سوختگی‌های شدیدی را ایجاد کند.


این جراح سوختگی، افزود: به افراد توصیه می‌شود زمانی که با فرد دچار سوختگی با مواد محترقه روبه‌رو شدند در ابتدا سریعا برای انتقال مصدوم به بیمارستان‌ها اقدام کنند و با محل آسیب دیده را با آب شست‌و‌شو دهند تا دچار آلودگی نشود. همچنین توصیه می‌‌‌شود با پتو یا لباس گرم مانع کاهش دمای بدن بیمار شوند زیرا این مساله موجب تشدید علائم می‌شود.


وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اگر فردی دچار سوختگی و خونریزی شده باشد باید با پانسمان‌های ساده مانع خونریزی شویم.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خاطرنشان کرد: هم چنین تاکید می‌شود از انجام برخی خود درمانی‌ها مانند استفاده از صابون و خمیر دندان برای فرد سوخته خودداری شود زیرا هر عاملی می‌تواند تحریک کننده سوختگی شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر