صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۸ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۴

ورزش بیش از حد آسیب دائمی به قلب وارد می‌کند

تمرینات ورزشی شدید ممکن است سبب ایجاد ضرباهنگ غیر طبیعی قلب (آریتمی) شود و این تغییرات ناخواسته برای همیشه در قلب شخص باقی بماند.
کد خبر : 69325

به گزارش خبرنگار اجتماعی آنا، مطالعه‌ای جدید نشان داده است که تمرینات شدید و افراطی ورزشی ممکن است آثار بد دائمی در بدن ورزشکاران بر جا بگذارد و پژوهشگران استرالیایی می گویند تمرینات استقامتی و شدید ممکن است کاردیوتوکسیک (مضر برای قلب) باشند و تغییرات ساختاری دائمی در قلب ایجاد کنند.


این تغییرات ساختاری به نوبه خود ممکن است افراد را بیشتر در معرض خطر مشکلات ضرباهنگ قلب که در پزشکی به عنوان آریتمی شناخته شده است، قرار دهد. دانشمندان می گویند در حالی که بدون شک شیوه زندگی بدون تحرک بد است، ورزش بیش از حد نیز ممکن است چندان خوب نباشد.


اما به گفته این پژوهشگران هنوز تحقیقات بیشتری لازم است تا بتوان در مورد ارتباط بیماری‌های قلبی و این ورزش‌ها به نتایج قطعی رسید.


به گزارش دیلی میل، تحقیقات قبلی ارتباط ورزش و تمرینات ورزشی طولانی مدت با افزایش خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی - ضربان قلب نامنظم و اغلب به شکل غیر طبیعی سریع را به اثبات رسانده است.


در مطالعه جدید، متخصصان کاردیولوژیست ورزشی در مؤسسه قلب و دیابت IDI بیکر در ملبورن استرالیا در تلاش برای تعیین تأثیر ورزش در عمکرد قلب تاثیر بگذارند داده‌های مربوط به این موضوع را مورد بررسی قرار داده اند.


دکتر آندره لاگرش رئیس بخش کاردیولوژی ورزشی این دانشگاه می‌گوید این مطالعه برای تکمیل پژوهش‌های قبلی که حاکی از نگرانی در مورد آثار بد ورزش‌های شدید و درازمدت است، انجام شده است. وی معتقد است که ورزش هم مانند روش‌های مختلف درمانی در یک دوز مشخص سودمند است و با افزایش آن ممکن است خطرناک یا حتی مرگبار شود.


در این مطالعه که در Canadian Journal of Cardiology منتشر شده، همچنین به ارتباط بین ورزش شدید و جنبه‌‌های دیگر زندگی ورزشکاران پرداخته شده و پرسش‌هایی از این قبیل مطرح شده است که آیا ورزشکاران نخبه به دلیل ورزش طولانی‌تر زندگی می‌کنند یا به دلیل اینکه از سیگار و الکل پرهیز می‌کنند؟


همچنین سازوکارهای احتمالی که ورزشکاران را مستعد آریتمی می‌کند، و اینکه آیا خطر ابتلا به بیماری های ایسکمیک قلب با ورزش شدید افزایش یافته است یا نه در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر