صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۵ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۴

هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با محوریت انتخابات ایده‌آل

جلسه هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با محوریت بیانات مقام معظم رهبری و انتخابات ایده‌آل برگزار شد.
کد خبر : 69290

به گزارش خبرنگار آنا از شیراز، رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و دبیر هم‌اندیشی بسیج اساتید واحد شیراز روز گذشته در این مراسم اظهار کرد:« همان طور که امام راحل فرمودند «نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد»، پس می طلبد در این انتخابات با یک دید کامل و منطقی و بر اساس منویات مقام معظم رهبری نامزد اصلح خود را انتخاب کنیم.»


دکتر عبدالحمید فرزانه گفت: «در آستانه مهمترین انتخابات هستیم و از این رو اهمیت انتخابات و ارزش آن و جایگاه آرای مردم و مسئولیتی که نسبت به آرای مردم و حفظ کیان انتخابات وجود دارد از موارد ضروری و حیاتی است و به گفته مقام معظم رهبری« انتخابات و رأی مردم حق الناس است».


رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی فارس افزود: «در اسلام انتخابات بیعت نیست، تعهد متقابل است و اسلام دست بشر را باز گذاشته که در «منطقه الفراق» مردم با توجه به موقعیت تصمیم معقول بگیرند.»


دکتر مهدی ظریف کارفرد از استادان برجسته حقوق به بررسی نظام انتخاباتی در ایران و فرانسه پرداخت و گفت:«انتخابات از تدابیر انسانی و یکی از نمونه‌های دموکراتیک، انتخابات بوده و لازمه هر دموکراسی انتخابات است. حکومت مردم همانطور که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تأکید شده یکی از راه‌های اعمال قانون انتخابات است.»


وی خاطرنشان کرد:« قوه مقننه فرانسه سابقه طولانی در حوزه انتخابات دارد و نظام انتخاباتی قوه مقننه در ایران وجوهات مشترکی با نظام انتخاباتی مجلس ملی فرانسه دارد. در فرانسه یک نظام دو مجلسی به نام ملی و سنا وجود دارد در حالی که نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام تک مجلسی است و در انتخابات مجلس ملی فرانسه و مجلس شورای اسلامی ایران وجوهات مشترک بسیاری وجود دارد و وجه افتراق بسیار محدود است، آن هم بر می‌گردد به شرایط دو جامعه ایران و فرانسه و نامزدهای مجلس شورای اسلامی و مجلس ملی فرانسه. اگر در مرحله اول حد نصاب به دست بیاورند که انتخاب می‌شوند و اگر حد نصاب به دست نیاورند، وارد مرحله دوم می‌شوند. انتخابات به صورت ملی و آرا هم مخفی است.»


فرزانه در این نشست با پاورپوینتی از بیانات حضرت امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری به بررسی انتخابات ایده‌‌آل از منظر مقام معظم رهبری پرداخت که مورد استقبال استادان قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر