هشدار نسبت به صفحات جعلی برای کاربران فضای مجازی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سرهنگ حسن محمدنژاد اظهار کرد: برخی افراد که به صورت اینترنتی از فروشگاههای غیر مجاز اینترنتی اقدام به خرید میکنند با مشکلاتی از قبیل عدم تحویل کالا، عدم انطباق کالای سفارش داده شده با کالای دریافتی، عدم ارائه خدمات پس از فروش و یا تأخیر در ارائه کالا مواجه هستند. این مشکلات بیانگر این موضوع است، که به هیچ وجه نمیتوان به فروشگاه غیر مجاز اعتماد کرد.
رئیس پلیس فتای مازندران خاطرنشان کرد: یکی از شیوههای کلاهبرداری از سوی این فروشگاهها برای عرضه محصولات خود،باز شدن صفحات تبلیغاتی به صورت ناخواسته است. این صفحات که به اصطلاح به آن «پاپ آپ» میگویند، صفحاتی هستند که هر کالا و محصولی را تبلیغ میکنند و صرفاً با اعلام یک شماره تماس و یا آدرس اینترنتی و درج تبلیغات فریبنده و اغواگرایانه مشتریان را تشویق به انجام خرید میکنند.
محمدنژاد با بیان اینکه بسیاری از صاحبان فروشگاههای اینترنتی نامعتبر در تلاش هستند، تا هر چه بیشتر در معرض دید کاربران اینترنت قرار بگیرند، افزود: در نتیجه برای کسب درآمد بیشتر از ترفند پاپ آپ استفاده میکنند. کلاهبرداران از این ترفند تنها برای فروش بیشتر محصولاتشان استفاده نمیکنند؛ بلکه نصب بد افزارها و همچنین افزایش آمار بازدید سایت به صورت صوری از دیگر مواردی است که سودجویان از تبلیغات صفحات پاپ آپ استفاده می کنند.
رئیس پلیس فتای مازندران با هشدار به شهروندان اظهار کرد: برای در امان ماندن از این گونه کلاهبرداریها به هیچ وجه از این تبلیغات برای خریدهای اینترنتی خود استفاده نکنند و آنتی ویروسهای نصب شده در سیستم خود را به روز نگه دارند. در حال حاضر نرم افزارهایی وجود دارد که با نصب آن روی سیستم میتوان از باز شدن صفحات پاپ آپ جلوگیری به عمل آورد.
محمدنژاد ادامه داد: عدم باز کردن صفحات پیوست ایمیل که به صورت «اسپم» دریافت شده است و همچنین عدم بازدید از سایتهای نامعتبر و غیر اخلاقی میتواند مانع از باز شدن این گونه صفحات شود.
رئیس پلیس فتا استان مازندران با اشاره به افزایش کلاهبرداری های آنلاین، به شهروندان توصیه کرد:در صورت مشاهده این قبیل کلاهبرداریها، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش وب سایت های متخلف گزارش کنند.
انتهای پیام/