صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۴ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۴

واحد ساری بهترین دانشگاه آموزشی کشور شد/ جهش علمی و آموزشی در سال‌های اخیر

بر اساس رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با جهشی ستودنی از لحاظ آموزش به رده دوم دانشگاه‌های آزاد کشور رسیده که نشان دهنده افزایش سطح کیفی تحصیلات و آموزش در این واحد دانشگاهی است.
کد خبر : 68625

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، گروه رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور را رتبه‌بندی و فهرست آن را منتشر کرد که در رتبه‌های بر‌تر این لیست نام دو واحد دانشگاه آزاد اسلامی مازندران به چشم می‌خورد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در دوران ریاست دکتر کیومرث نیازآذری رشد چشمگیر و قابل قبولی در آموزش و پژوهش داشته است و ثمره نزدیک به یک دهه مدیریت وی موجب شد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از بین ۳۰۴ واحد دانشگاهی آزاد اسلامی که در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام هستند در رتبه دوم از لحاظ آموزشی قرار دهد.


نیازآذری توانست با درایت و مدیریت خود تحول چشمگیری از لحاظ آموزشی در مرکز استان مازندران ایجاد کند و باتوجه به ایجاد ساختار استانی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توان جهش علمی، آموزشی و پژوهشی و اقتصادی و کارآفرینی واحدهای دانشگاهی استان را در سالهای آتی نیز انتظار داشت.


در دوره مدیریت نیازآذری حدود ۶۰ هزار متر مربع فضای اداری، آموزشی، ورزشی و آزمایشگاهی در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری احداث و مورد بهره برداری قرار گرفت و امروزه این واحد جامع دانشگاهی در۹۶ رشته در مقطع کار‌شناسی ارشد، ۴۱ رشته دکتری تخصصی، دکتری حرفه‌ای عمومی دانشجو می‌پذیرد و اکثریت اساتید این واحد دانشگاهی نیز دارای مرتبه علمی استادیار و بالا‌تر هستند.


احداث مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و پیشرفت این مجتمع دانشگاهی در حوزه آموزش عالی مرکز استان مازندران را به قطب علمی در جامعه تبدیل کرد.



پژوهش و آموزش دو بعد مهم ماموریتی یک مجموعه دانشگاهی است که بعد آموزش در رتبه‌بندی ISC از طریق شاخص‌هایی چون استادان پراستناد، استادان دارای جایزه، نسبت استادان به دانشجویان، نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کل دانشجویان، دانشجویان دارای جایزه و برنده در المپیادهای بین المللی مورد محاسبه قرار می‌گیرد که پنج واحد شیراز، ساری، شهرکرد، مشهد و علوم و تحقیقات تهران در معیار آموزش بالاتر از دیگر دانشگاه‌ها ظاهر شدند.


23 شاخص رتبه‌بندی ISC پنج معیار کلی پژوهش ، آموزش، وجهه بین‌المللی، تسهیلات و فعالیت‌های اجتماعی-اقتصادی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند، اطلاعات وسیع و متنوعی را در اختیار دانشگاه‌های کشور قرار می‌دهد که ضمن کمک به دانشگاه‌ها در شناسایی نقاط قوت و ضعف خویش، مهمترین منبع اطلاعاتی است که لحاظ کردن صحیح آن‌ها در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های دانشگاهی، ارتقای رتبه و عملکرد علمی دانشگاه‌ها در سطح ملی و فراملی را تضمین می‌کند.


واحد آیت الله آملی هم نیز از لحاظ آموزشی در این رتبه بندی با رشد قابل قبولی در رتبه ششم قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر