صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۳
به صورت دانشجویی و دانش‌آموزی؛

دومین دوره مسابقات چالش گرانش «نجات تخم مرغ» برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری دومین دوره مسابقات استانی چالش گرانش «نجات تخم مرغ» در نیمه اول ردیبهشت سال ۹۴ خبر داد.
کد خبر : 6822

دکتر علی سلمان‌پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا با بیان اینکه این مسابقه به همت معاونت پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود اظهار کرد: دومین دوره مسابقه استانی چالش گرانش «نجات تخم مرغ» در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی در نیمه اول اردیبهشت ماه سال جدید در سایت اصلی دانشگاه برگزار خواهد شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه هدف از برگزاری این مسابقات را به کارگیری خلاقیت‌های مختلف و نوآوری‌های مبتکرانه عنوان کرد و گفت: این مسابقات همه ساله در دانشگاههای مختلف برگزار می‌شود و در این واحد دانشگاهی نیز در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی انجام می‌پذیرد و دانش آموزان و دانشجویان در هر رشته‌ای که باشند می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.


وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از طراحی این مسابقات در دنیا کسب ایده‌هایی برای طراحی و ساخت سازه‌ها و مکانیزم‌هایی است که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگر‌ها به سیاره‌های دیگر و همچنین به حداقل رساندن آسیب‌های وارد بر این کاوشگر‌ها یاری کند.


رئیس واحد میانه دلیل استفاده تخم مرغ در این مسابقه را، حساسیت و ظرافت آن دانست و تصریح کرد: برای شرکت در این مسابقات باید سازهٔ خاصی ساخته و تخم مرغ به گونه‌ای در آنجاسازی شود که با سقوط سازه از ارتفاعی مشخص، تخم مرغ از سازه خارج شده و کمترین آسیب را ببیند.


وی افزود: ابتکار و خلاقیت در ارائه ایده‌ای نو برای محافظت تخم مرغ و همچنین داشتن طرح فنی و مهندسی و از پیش طراحی شده به سالم ماندن تخم مرغ کمک می‌کند.








مکان اجرای مسابقه در محوطه سایت اصلی دانشگاه خواهد بود و ارتفاع محل پرتاب حدوداً ۱۲ متر است

این مسئول به سالم ماندن تخم مرغ در هنگام فرود و طراحی روشی نو تأکید کرد و گفت: دانشجویان و دانش آموزان باید روشی را طراحی کنند که نحوه فرود تخم مرغ به گونه‌ای باشد که ضربه ناشی از برخورد باعث شکستگی آن نشود و برای این کار باید شتاب گرانش، زاویه پرتاب و پارامترهای سطح تخم مرغ و زمین مورد بررسی قرار گیرد.


رئیس واحد میانه با توجه به نحوه ثبت نام متقاضیان، گفت: علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند فرم ثبت نام و آیین نامه مسابقه را از سایت دانشگاه آزاد اسلامی میانهwww. m-iau. ac. ir تهیه و بعد از تکمیل فرم به آدرس ایمیل: elsaeid۱۷@yahoo. com ارسال و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.


وی در پایان بیان کرد: مکان اجرای مسابقه در محوطه سایت اصلی دانشگاه خواهد بود و ارتفاع محل پرتاب حدوداً ۱۲ متر است و پرتاب کردن سازه‌ها از سنگین‌ترین سازه شروع می‌شود و تا سبک‌ترین سازه ادامه می‌یابد.


انتهای پیام/

ارسال نظر