پیشبینی وضعیت بورس در هفته دوم مردادماه
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، بررسی میزان افت شاخصها نشان میدهد در هفته اول مرداد نمادهای کوچک افت بیشتری نسبت به نمادهای بزرگ و شاخص ساز داشتهاند.
ارزش معاملات همچنان کاهشی است
ارزش معاملات خرد بازار سهام گرچه در این هفته نسبت به هفته گذشته کمی بیشتر بود، اما به دلیل بسته بودن تعداد زیادی از نمادها در معاملات هفته گذشته، کاهش ارزش معاملات آن طبیعی بود و حالا که اکثر نمادها پس از برگزاری مجامع خود بازگشایی شدهاند، مشخص شده که کاهش ارزش معاملات ادامهدار است.
این هفته ارزش معاملات در یک روز حدود ۲۵۰۰، یک روز حدود ۲۴۰، دو روز حدود ۲۳۰۰ و یک روز هم حدود ۱۹۰۰ میلیارد تومان بود.
رقم ۱۹۰۰ میلیارد تومان در معاملات روز چهارشنبه این هفته ثبت شد که رقم بسیار پایینی محسوب میشود و حاکی از ادامه رکود در بازار سهام است.
خروج متوالی پول حقیقیها به ۶ هفته رسید
این هفته ششمین هفته متوالی است که حقیقیها هر روز در حال خروج پول خود از بازار بودهاند. در نگاهی کلیتر میتوان گفت که از ابتدای خرداد تا به حال فقط در دو روز معاملاتی ورود پول حقیقیها ثبت شده و در مابقی روزها سهامداران حقیقی در حال خروج سرمایه خود از بازار سهام بودهاند.
این هفته در جمع ۵ روز معاملاتی، حقیقیها حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان پول از بازار سهام خارج کردهاند.
تزریق مجدد پول به صندوقها و اوراق بدهی
به جز شنبه این هفته که حدود ۱۷۰ میلیارد تومان پول حقیقیها از اوراق بدهی و صندوقها خارج شد، در مابقی روزها حقیقیها منابع خود را به این ابزارهای مالی تزریق کردهاند.
در مجموع روزهای معاملاتی این هفته، حقیقیها حدود ۳۸۰ میلیارد تومان پول وارد صندوقها و اوراق بدهی کردهاند.
زور حقیقیها دوباره کم شد
شاخص قدرت خریداران حقیقی این هفته رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. به جز روز شنبه که این شاخص به عدد ۱.۰۱ رسید، در چهار روز معاملاتی بعدی، این عدد به کمتر از عدد یک کاهش یافت که نشاندهنده قدرت بیشتر فروشندگان حقیقی در مقابل خریداران حقیقی است.
در روز دوشنبه این شاخص به عدد ۰.۵۹ رسید که کمترین رقم در سال ۱۴۰۱ است. در دو روز هم عدد ۰.۷ به ثبت رسید که نشان میدهد فعلاً فروشندگان قدرت بسیار بیشتری نسبت به خریداران حقیقی دارند.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/