صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱

مخبر بر لزوم برنامه ریزی برای هدایت نقدینگی به سمت تولید تأکید کرد

معاون اول رئیس جمهور با ابراز خرسندی از شکل گیری گروه پیشرانان پیشرفت ایران بر لزوم برنامه ریزی برای هدایت نقدینگی موجود در جامعه به سمت تولید تأکید کرد و خواستار سهیم شدن و مشارکت هر چه بیشتر مردم در اجرای این طرح‌ها شد.
کد خبر : 670915

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، پنجمین جلسه طرح‌های پیشران اقتصاد ملی عصر امروز سه شنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.


محمد مخبر در این جلسه از اهتمام ویژه دولت برای کمک به اجرای طرح های پیشران اقتصاد ملی خبر داد و گفت: دولت مصمم است موانع پیش روی اجرای این طرح‌ها را برطرف و مسیر سرعت بخشیدن به روند عملیاتی سازی این طرح ها را هموار کند.


معاون اول رییس جمهور با ابراز خرسندی از شکل گیری گروه "پیشرانان پیشرفت ایران" بر لزوم برنامه ریزی برای هدایت نقدینگی موجود در جامعه به سمت تولید تأکید کرد و خواستار سهیم شدن و مشارکت هر چه بیشتر مردم در اجرای این طرح‌ها شد.


در این جلسه که با دستور بررسی وضعیت طرح‌های چهل و هشت گانه پیشران اقتصاد ملی برگزار شد، مدیران عامل شرکت های مربوطه گزارشی از آخرین وضعیت طرح ها و پروژه های در دست اجرا ارائه و به تشریح مسائل و مشکلات پیش رو پرداختند.


همچنین در این نشست گزارشی از فعالیت ۹ ماهه این گروه در قالب چهار محور مانع زدایی مستمر اجرای طرح‌ها، ساختار نظارت و پایش، فعالیت شاخه طرح‌های دانش بنیان و میزان پیشرفت هریک از طرح‌ها ارائه شد.


بر اساس گزارش های ارائه شده، طرح‌های مذکور مطابق برنامه زمان بندی در حال اجرا هستند و حتی میزان پیشرفت فیزیکی برخی از طرح ها از برنامه زمان بندی جلوتر است.


گفتنی است گروه پیشرانان پیشرفت ایران اجرای ۴۸ طرح‌ راهبردی را در دستور کار خود دارند که عملیاتی شدن این طرح‌ها، درآمد سالانه ۲۰ میلیارد دلار به همراه خواهد داشت.


افزایش ۴۰ میلیون تن محصول در کل زنجیره فولاد، افزایش ۱۵ میلیون تن محصولات پتروپالایشی، ۸۰۰ هزار تن مس و تولید سه هزار مگاوات برق از جمله دستاوردهای اجرای این طرح‌ها خواهد بود.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر