صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۱

مهدی تاج از آغوش کارگزاران سازندگی به دولت انقلابی/ عاملان وضع موجود در انتخابات؟

رئیس سابق فدراسیون فوتبال در حالی وارد انتخابات شده است که نزدیکی او به حزب کارگزاران سازندگی بر همه عیان بوده و حالا قصد دارد در دولت جدید هم وارد انتخابات فدراسیون فوتبال شود.
کد خبر : 669889

به گزارش خبرنگار گروه ورزش‌ خبرگزاری آنا،خیلی سخت است در حرکتی چرخشی و 180 درجه‌ای بخواهید از آغوش حزبی به آغوش حزب دیگری بروید. آن هم افرادی که در چشم بوده‌اند و ارتباطات خود را به چشم همه فرو کرده‌اند تا خود را نزدیک به یک جریان خاص نشان دهند.


مهدی تاج که همیشه خود را نزدیک به جریان راست یا به اصطلاح اصولگرا معرفی می‌کرد، سالی که می‌خواست به ریاست فدراسیون فوتبال برسد و با توجه به اینکه دولت حسن روحانی سر کار بود، ناگهان تبدیل به دوست نزدیک اسحاق جهانگیری شد و به نوعی یار غار معاون اول رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم. اسحاق جهانگیری که عضو حزب کارگزاران سازندگی بود و هیچ‌وقت خود را خارج از این چهارچوب حزبی ندانسته است.


تاج در دوران ریاستش بر فوتبال که به پایان هم نرسید و با توجه به مسائل مارک ویلموتس به یک باره ناراحت قلبی گرفت تا پیش از پایان دوران ریاستش استعفا کند، همیشه نزدیک به اسحاق جهانگیری بود. نزدیکی او به یکی از قدرتمندترین اعضای حزب کارگزاران سازندگی به نوعی بود که آنهایی که تاج را می‌شناختند، از این نزدیکی متعجب شدند. با این حال، وقتی تاج از محمود اسلامیان هم در فدراسیون فوتبال استفاده کرد و به اصطلاح او مغز متفکر فدراسیونش شد، مشخصاً نشان داد که بسیار نزدیک به حزب کارگزاران سازندگی است. چرا که اسلامیان که تبدیل به نایب رئیس اول تاج هم شد، استاندار چهارمحال بختیاری در دولت حجت‌الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی بود و از اعضای حزب کارگزاران سازندگی.


علاوه بر اینها، نمی‌توان وضع موجود فوتبال را دید و نامی از تاج به زبان نیاورد. کسی که میراث علی کفاشیان با لقب فدراسیون پنج ستاره را گرفت و در تمامی رده‌ها چیزی جز ناکامی به بار نیاورد. آخرین آنها هم موضوع مارک ویلموتس با دو شکست تلخ مقابل بحرین و عراق بود که تیم ملی فوتبال ایران را تا آستانه حذف از رقابت‌های انتخابی جام جهانی پیش برد و اگر معجزه منامه نبود و تیم تحت هدایت دراگان اسکوچیچ چهار پیروزی پیاپی کسب نمی‌کرد، باید با رویای جام جهانی هم خداحافظی می‌کردیم.


تمام این موارد در حالی مطرح است که فوتبال در تمام دنیا ابزاری مهم برای آرامش اجتماعی محسوب می‌شود و با موفقیت آن جامعه شاداب می‌شود و با عدم موفقیت، جامعه می‌تواند به سمت آشوب کشیده شود. مسئله‌ای که مسلماً بار سیاسی هم ایجاد می‌کند و برای همین برای دولت‌ها حائز اهمیت است. حالا سؤال اینجاست مهدی تاج که در دولت حسن روحانی به ریاست فدراسیون فوتبال رسید و در آغوش اسحاق جهانگیری و از نفرات اصلی حزب کارگزاران سازندگی بود، چگونه در دولت حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی هم به دنبال رسیدن به ریاست فدراسیون است؟ چگونه می‌توان با چرخشی 180 درجه‌ای از دولت نزدیک به کارگزاران سازندگی به دولت انقلابی آمد؟


نزدیکی تاج به عوامل کارگزاران سازندگی بر کسی پوشیده نیست و رئیس سابق فدراسیون فوتبال هم علاوه بر داشتن محمود اسلامیان در تیم خود، همیشه به ارتباط نزدیکش با اسحاق جهانگیری هم اذعان می‌کرد. با ورود مجدد تاج به فوتبال، مسلماً دولت نمی‌تواند نفوذ و کارکرد خود را در فوتبال داشته باشد و چه بسا عواملی باعث از بین رفتن فضای شاداب اجتماعی شود. از طرفی یکی از شعارهای رئیس جمهوری این بود که عاملان وضع موجود نباید در این دولت باشند و با این تعریف، حضور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال در تضاد با این شعار خواهد بود.


انتهای پیام/۴۱۴۶

انتهای پیام/

ارسال نظر