صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۱

پروژه نورالینک بار دیگر شکست خورد/ هیاهوی بی‌نتیجه ایلان ماسک برای تولید انسان روباتی

طرح رویاپردازانه ایلان ماسک برای کاشت تراشه هوشمند در مغز انسان بار دیگر شکست خورد و مهندسان فعال در پروژه نورالینک هنوز نتوانسته‌اند مجوز لازم برای کار بر روی نمونه انسانی را کسب کنند.
کد خبر : 669815

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، اگرچه ایلان ماسک از زمان آغاز پروژه نورالیک تبلیغات گسترده‌ای برای آن کرده و کاشت تراشه در مغز را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های تحقیقاتی بشر دانسته است ولی او و همکارانش هنوز نتوانسته‌اند مجوزهای لازم را در برای جایگذاری تراشه نورالینک در مغز انسان به‌دست آورند. حالا یک شرکت دیگر در آمریکا موفق شد پس از کسب مجوزهای لازم برای اولین بار یک تراشه هوشمند را در مغز یک بیمار کار گذارد. مهندسان این شرکت اعلام کردند قصد دارند با استفاده از این تراشه توانایی حرکتی و عصبی فردی که دچار آسیب مغزی شده است را افزایش دهند.




بیشتر بخوانید:


پروژه انسان روباتی از سال آینده اجرای می‌شود




کارشناسان فناوری امیدوارند فرد بیمار پس از مدتی بتواند بدون نیاز به ابزارهای جانبی بتواند پیام‌های دریافتی حساب پست الکترونیکی و همچنین پیامک‌های خود را مشاهده کند. شرکتی که مجوز لازم برای استفاده از نمونه‌های انسانی در کاشت تراشه‌های مغزی را به‌دست آورده اعلام کرد تا این لحظه هیچ عارضه‌ای پس از نصب تراشه در بدن فرد بیمار مشاهده نشده و اگر ارتباط بین مغز و این تراشه به درستی برقرار شود شاهد پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی در علم پزشکی خواهیم بود. این شرکت مجوز لازم برای کاشت تراشه هوشمند در مغز ۶ بیمار در استرالیا و آمریکا را کسب کرده است.


طبق گزارش‌های منتشر شده پزشکان بدون بریدن جمجمه و از مسیر رگ‌های گردن تراشه هوشمند را در مغز فرد بیمار قرار داده‌اند. این تراشه دقیقاً در ناحیه از مغز قرار گرفته که وظیفه برنامه‌ریزی و کنترل اعمال حرکتی انسان را بر عهده دارد. علاوه بر تراشه قرار گرفته در مغز یک دستگاه کوچک روی سینه فرد بیمار نصب و داده‌های لازم از طریق بلوتوث به رایانه منتقل می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۴۴

انتهای پیام/

ارسال نظر