صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر مجموعه «نساج یار» در گفت‌وگو با آنا:

بین صنعت نساجی و طراحان لباس تعامل ایجاد شود/ با کیفیت و قیمت مناسب پوشاک نگران تحریم نباشیم

علی هاشمیان معتقد است که اگر کیفیت و قیمت پوشاک مناسب باشد، نباید نگران تحریم باشیم، این موضوع روی صادرات تأثیر ندارد، همان گونه که برای واردات مشکلی نداریم.
کد خبر : 669413

به گزارش خبرنگار حوزه هنرهای تجسمی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، علی هاشمیان، مدیر مجموعه «نساج یار» و مسئول کمیته ماشین‌سازی نساجی اتاق بازرگانی اصفهان درباره اینکه جشنواره مد و لباس فجر را چگونه ارزیابی می‌کند، گفت: برگزاری جشنواره مد و لباس اتفاق خوبی است و یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های پوشاک محسوب می‌شود. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای مربوطه زحمت زیادی برای این جشنواره کشیده‌اند و این دوره از جشنواره به خوبی برگزار شد. به دید من خروجی‌های این جشنواره آن‌طور که باید در بطن جامعه و کشورهای اسلامی تاثیرگذاری لازم را پیدا نمی‌کند. باید روی آن کار شود تا اصالت ما در حوزه پوشاک‌ دیده شود.لازم است بستری آماده شود که طراحان لباس برندسازی کنند و با تولیدکنندگان بزرگ کار کنند تا آثار آن‌ها به صورت عمده تولید شود.


لزوم ایجاد تعامل میان صنعت نساجی و تولید پوشاک


وی درباره مشکلات پیش روی طراحان لباس، اظهار کرد: یکی از مشکلات بزرگ طراحان لباس، عدم تعامل میان صنعت نساجی و حوزه طراحی و تولید پوشاک اسلامی ایرانی است. طراحان لباس مجبور هستند از پارچه‌های موجود استفاده کنند. ما حجم کار بالایی در زمینه تولید پوشاک نداریم، اینجاست که این عدم تعامل خودش را نشان می‌دهد. از طرفی دست طراح باز نیست که بتواند طرح‌هایش را ارائه دهد. مورد دیگر شرایط فرهنگی و محیطی موجود در کشور است، طراحان باید در چارچوب‌های خاص فعالیت کنند که در این صورت باید خیلی قوی عمل کنند تا بتوانند کارهای خاص ارائه کنند. بحث دیگر این است که باید شرکت‌های عمده تولیدکننده پوشاک از طراحان بهره بگیرند. حق مالکیت معنوی و مالکیت اثر هم اگر برای طراحان لحاظ شود، با آرامش خیال به فعالیت ادامه می‌دهند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی مد و پوشاک و وزارت صمت متولی صنعت نساجی است. اگر بین این دو نهاد پل ارتباطی ایجاد شود قاعدتا بر کیفیت کار تاثیر خواهد گذاشت و باعث پیشرفت صنعت مد و لباس در کشور خواهد شد.




بیشتر بخوانید:






مدیر مجموعه «نساج یار» درباره وضعیت فعلی طراحی و تولید لباس‌های ایرانی اسلامی، بیان کرد: برای تولید لباس‌های ایرانی اسلامی باید بستری ایجاد شود و حمایت‌هایی صورت گیرد. در دوره‌های مختلف زندیه، قاجاریه حتی در زمان ساسانیان و هخامنشیان پوشش‌های متنوعی داشته‌ایم. لازم است تلفیقی ایجاد شود، به صورتی که در تولیداتی که داریم مدرن شدن هم دیده شود. باید جذابیت زیادی در طراحی باشد تا مخاطب را جذب کند و به الگوهای ایرانی اسلامی گرایش پیدا کند. این گونه هم از لحاظ فرهنگی و هم از نظر مالی تولیدکننده و طراح تامین شده و بهتر می‌توانند روی طرح خود کار کنند.


تحریم روی صادرات تأثیری ندارد


هاشمیان درباره اینکه برخی مصرف‌کنندگان از قیمت بالای لباس‌های ایرانی گلایه دارند، خاطرنشان کرد: بهای بالای لباس‌ها معضلی است که بارها در مصاحبه‌های تلویزیونی عنوان کردم و جوابی هم نگرفتم. به نظرم یک کمیته کارشناسی باید روی این موضوع کار کند که چرا با وجود اینکه هزینه‌های جانبی ما به نسبت تمام دنیا پایین‌تر است اما قیمت کالاهای ما بالا است. طبق بررسی سال گذشته، هزینه‌های ما حتی از کشور چین هم کم‌تر می‌شد. باید موشکافی و بررسی شود که چرا نمی‌توانیم کالای خود را به قیمت مناسب عرضه کنیم. برخی می‌گویند ما به خاطر تحریم نمی‌توانیم صادرات انجام دهیم. اگر کیفیت و قیمت مناسب باشد، نباید نگران تحریم باشیم. تحریم خیلی نمی‌تواند روی موضوع صادرات تأثیر بگذارد، همان گونه که برای واردات مشکلی نداریم.


انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر