صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گاهنامه دانشجویی «گامافود» بررسی کرد؛

غـذاهـای فـراسـودمـنـد چـیـسـت؟

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، گاهنامه «گامافود» را با بررسی چیستی غذاهای فراسودمند، منتشر کرد.
کد خبر : 668959

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، شماره اول گاهنامه «گامافود» را با بررسی چیستی غذاهای فراسودمند، منتشر کرد.


عناوین مطالب منتشر شده در این شماره گامافود «غذاهای فراسودمند چیست»، «دسته‌بندی غذاهای فراسودمند (Functional Foods)»، «تاثیر مواد غذایی فراسودمند بر سلامت»، «انواع غذاهای فراسودمند»، «تفاوت پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها» و «کاربرد پری بیوتیک‌ها بر سلامتی» است.


در مطلبی در این شماره از گامافود نوشته شده است: «امروزه غذای عملگرا یا فراسودمند به ماده غذایی اطلاق می‌شود که دارای اثراتی فراتر از ارزش تغذیه‌ای و یا محتوای مواد مغذی خود بر سلامتی باشد. ... این مفهوم اولین بار در ژاپن در سال ۱۹۸۰ مطرح شد. در آن زمان درژاپن سازمان‌های دولتی به منظور تلاش در جهت بهبود وضعیت سلامت مردم، فرایند تایید محصولات غذایی با منافع اثبات شده برای سلامتی را آغاز کردند. امروزه در کشورهای پیشرفته به دلیل اهمیت بالای حفظ سلامت جامعه، افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت به دریافت مواد مغذی از رژیم غذایی روزانه و به ویژه نگرانی درباره وضعیت سلامت افراد مسن‌تر و افرادی که در معرض بیماری هستند، موضوع مصرف غذاهای فراسودمند به شدت مورد توجه قرار گرفته است.»


گفتنی است، جواد جوادیان و محمدامین جعفری، مدیرمسئولی و سردبیری گاهنامه گامافود را بر عهده دارد.



انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر