صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برای دز چهارم همان واکسن دز سوم را تکرار کنید/ در مورد ماسک‌زدن مردم دچار سوءتفاهم شدند

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه ما در حال حاضر سه چهار واکسن رایج در کشورمان داریم گفت: کسانی که سینوفارم و پاستوکووک و اسپایکوژن دریافت کردند می‌توانند باز هم همین واکسن‌ها را به عنوان دز چهارم تزریق کنند.
کد خبر : 668902

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا؛ حسین نوروزی, علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد ضرورت تزریق دز سوم و چهارم گفت: بعد از گذشت مدتی از تزریق واکسن سقف سیستم ایمنی پایین می‌آید و با توجه به تغییراتی که در ویروس ایجاد می‌شود مجبوریم که با یک فاصله مناسب، سیستم ایمنی را با واکسن‌ها تحریک کنیم و در سطحی نگه داریم که در برابر شدت بیماری و بستری در بیمارستان و مرگ مقابله بهتری داشته باشیم.

 

وی با اعلام اینکه سویه جدید کرونا ایمن گریز و بسیار مسری است افزود: ساده‌انگاری مردم نسبت به پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه به ویژه عدم استفاده از ماسک باعث شده که شاهد خیز جدید کرونا در ایران باشیم.

 

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد هم‌وطنان هنوز دز سوم را دریافت نکردند و از آن‌ها تقاضا داریم که با توجه به شرایط فعلی حتماً دز سوم را تزریق کنند و افرادی هم که شش ماه از تزریق دز سوم آن‌ها گذشته می‌توانند دز چهارم را به عنوان دز یادآور دریافت کنند.

 

ناجی با تأکید بر اینکه همه واکسن‌ها بر سویه‌های جدید اثرگذار هستند گفت: اگرچه واکسن‌های ما برای سویه‌های جدید ساخته نشدند اما همین واکسن‌ها هم به مقدار بسیار زیادی از بیماری‌های شدید و بستری شدن در بیمارستان و مرگ‌ومیرها جلوگیری خواهند کرد.

 

وی بالا بردن سطح پوشش واکسیناسیون در کودکان بین ۵ تا ۱۱ سال را ضروری دانست و گفت: این کودکان بیماری را می‌گیرند و می‌توانند به دیگران هم منتقل کنند.

 

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: با استفاده از ماسک و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌توان خیز جدید را کوتاه‌تر و برای جامعه قابل تحمل تر کرد.

 

وی یادآور شد: دستورالعمل اخیر ستاد مقابله با کرونا متأسفانه برای خیلی از مردم مورد سوءتفاهم واقع شد که دیگر نباید ماسک بزنند درصورتی‌که اعلام شد فقط در فضای باز نیازی به ماسک نیست و در فضای بسته و اجتماع‌ها حتماً باید از ماسک استفاده شود.

 

ناجی با اشاره به اینکه ما در حال حاضر سه چهار واکسن رایج در کشورمان داریم گفت: تنها محدودیت ما در مورد واکسن آسترازنکا است اما کسانی که سینوفارم و پاستوکووک و اسپایکوژن دریافت کردند می‌توانند باز هم همین واکسن‌ها را به عنوان دز چهارم تزریق کنند.

 

انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر