صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۵ - ۲۱ تير ۱۴۰۱
حجت‌الاسلام قربانی

انتظار رهبری از استادان مراکز آموزش عالی چیست؟

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان، کسب دانش و مجهز شدن استادان به علم روز را یکی از مطالبات مقام معظم رهبری از استادان عنوان کرد.
کد خبر : 668763

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خرم‌آباد، افتتاحیه کارگاه آموزشی طرح ضیافت اندیشه اساتید با موضوع «مبانی و مهارت‌های تربیت دینی در تراز انقلاب اسلامی» با حضور ۲۵ عضو هیئت علمی شرکت‌کننده در این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد برگزار شد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این کارگاه کسب دانش و مجهز شدن استادان به علم روز را یکی از مطالبات مقام معظم رهبری از استادان عنوان کرد و گفت: اشتعال به برخی امور نباید ما را از مبانی فکری و دینی غافل کند و باید خود را به دانش روز مجهز کنیم و از ظرفیت استادان مجرب بهره‌مند شویم و این درس‌ها و دانش‌افزایی‌ها را در کلاس‌ها هم داشته و آن را به نسل جوان انتقال دهیم.


حجت‌الاسلام محسن قربانی، کسب علوم جدید و اضافه شدن به علم را لطف الهی دانست که در قلوب قرار می‌گیرد و اضافه کرد: هرکس خود را به علوم روز مجهز کند در دنیای امروز برنده است.


مدیر گروه فقه و جزا دایره‌المعارف اسلامی هم که به عنوان مدرس این کارگاه حضور دارد درباره این کارگاه آموزشی گفت: در این کارگاه از موضوعات تکراری و خسته‌کننده پرهیز کرده و مسائلی را مطرح می‌کنیم که درباره آنها ابهام و دغدغه داریم.


حجت‌الاسلام رسول مزروعی تأکید کرد: مرکزیت علم متعلق به دانشگاه و حوزه است، به همین دلیل انتظار می‌رود این کارگاه به صورت مباحثه بوده و مطالبی که در این کارگاه مطرح می‌شود مستند و علمی باشد.


وی در ادامه افزود: آموخته‌های ما الزاماً معصومانه نیست، چراکه ممکن است خطاهایی در آن وجود داشته یا گزاره‌ها خطا باشد، بنابراین باید آمادگی تجدیدنظر در آموخته‌ها را داشته باشیم.


انتهای پیام/۴۰۷۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر