صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۳ - ۲۰ تير ۱۴۰۱

نخستین پردیس زیست‌فناوری و مهندسی ژنتیک ایران تأسیس می‌شود

نخستین پردیس حوزه زیست فناوری و مهندسی ژنتیک با همکاری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک‌ و زیست‌فناوری و دانشگاه صنعتی شریف بر اساس امضای تفاهم‌نامه‌ای بین این دو مجموعه تاسیس می‌شود.
کد خبر : 668676

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جواد محمدی، سرپرست پژوهشگاه ملی ژنتیک در مراسم امضای تفاهم‌نامه با رئیس و دیگر مدیران پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف اظهار کرد: قرار گرفتن دو مجموعه مانند دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشگاه ملی ژنتیک کنار یکدیگر می‌تواند نتایج و برکات بزرگی داشته باشد.


وی افزود: پژوهشگاه دارای واحدهای تخصصی علمی و فناوری در زیست فناوری است که با همکاری با پارک فناوری دانشگاه شریف می‌تواند در تحقق شعار سال نقش موثری در حوزه تخصصی خود ایفا کند. تعامل با پارک فناوری شریف فرصت خوبی با هدف تحقق شعار تولید دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی است.


براساس گزارش پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری، در ادامه مجید دهبیدی‌پور، رئیس پارک فناوری دانشگاه صنعتی شریف ضمن معرفی همکاران خود به بیان‌ فعالیت‌های این پارک پرداخت و گفت: در پارک فناوری شریف پنج دسته مخاطب داریم؛ واحدهای فناور دوره پیش رشد (تیم‌های استارتاپی)، واحدهای فناور دوره رشد (شرکت‌های پویا)، دوره های فناور پسارشد (شرکت‌های رشدیافته)، دفاتر فناوری و نوآوری صنایع، تامین‌کنندگان خدمات همچنین، معاونان و مدیران دو مرکز علمی نظرهای خود را مطرح کردند.


درپایان این نشست، تفاهم‌نامه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و پارک فناوری دانشگاه صنعتی شریف به‌منظور تاسیس پردیس علم و فناوری در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به امضای روسای این دو مرکز علمی رسید.


به گزارش آنا، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری مهم‌ترین مرکز تحقیقاتی زیر نظر وزارت علوم و فعال در زمینه مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری به‌عنوان یک موسسه پژوهشی و برای انجام تحقیقات علمی‌صنعتی و به‌ویژه کاربردی، بر اساس مصوبه شورای گسترش آموزش عالی در سال ۶۶ تاسیس شد تا برای نیل به اهدافی همچون تحقیقات در زمینه‌های مختلف علوم زیستی، پزشکی، کشاورزی، دارویی و زیست‌فناوری گام بردارد و آموزش و تربیت متخصصان و محققان دانشگاه‌های کشور را به عهده گیرد. پژوهشگاه از سه پژوهشکده زیست فناوری کشاورزی، زیست فناوری پزشکی و زیست فناوری صنعت و محیط زیست تشکیل شده است که هر کدام از این پژوهشکده ها نیز دارای سه گروه پژوهشی هستند.


انتهای پیام/۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر