صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ثبت پتنت نانوواکسن استنشاقی ضدکرونا با دوام بالا

محققان یک واکسن استنشاقی نانویی ضدکرونا ایجاد کرده‌اند که تا سه‌ماه در دمای اتاق پایدار است، ریه‌ها را به‌طور خاص و مؤثر مورد هدف قرار می‌دهد و اجازه می‌دهد تا از طریق استنشاق، مصرف شود.
کد خبر : 668534

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا؛ محققان یک واکسن استنشاقی نانویی ضدکرونا ایجاد کرده‌اند که تا سه‌ماه در دمای اتاق پایدار است، ریه‌ها را به‌طور خاص و مؤثر مورد هدف قرار می‌دهد و اجازه می‌دهد تا از طریق استنشاق، مصرف شود. این فناوری به صورت پتنتی ثبت شده و امتیاز آن در اختیار استارت‌آپ اگزوم بیوتک (Xsome Biotech) قرار گرفته است.


محققان همچنین دریافتند که مکانیسم تحویل این واکسن حاوی اگزوزوم مشتق شده از ریه به نام LSC-Exo، در فرار از پوشش مخاطی ریه موثرتر از نانوذرات مبتنی بر لیپیدی است که در حال حاضر استفاده می‌شود.


که چنگ، استاد برجسته پزشکی دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی همراه با همکارانش از دانشگاه دوک، توسعه نمونه اولیه واکسن از اثبات مفهوم تا مطالعات حیوانی را انجام داده‌اند.


چنگ می‌گوید: «چالش‌های متعددی در ارتباط با تحویل واکسن وجود دارد که می‌خواهیم به آن‌ها رسیدگی کنیم. اولاً، تزریق عضلانی واکسن برای وارد کردن آن به سیستم ریوی کارآمدی کمتری دارد و بنابراین می‌تواند اثربخشی آن را محدود کند. واکسن‌های استنشاقی مزایای آن‌ها را در برابر ویروس کرونا افزایش می‌دهد. ثانیاً، واکسن‌های mRNA در فرمولاسیون فعلی‌ به نگهداری در محیط بسیار سرد و پرسنل پزشکی آموزش‌دیده برای تحویل آن‌ها نیاز دارند. واکسنی که در دمای اتاق پایدار است و می‌تواند توسط خود فرد تجویز شود، در طول یک بیماری همه‌گیر زمان انتظار برای دسترسی بیمار به واکسن و همچنین استرس کادر درمان را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. با این حال، فرمولاسیون مجدد مکانیسم رهایش برای کارکرد آن از طریق استنشاق ضروری است.»


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر