صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۱

معترضان اقامتگاه نخست‌وزیر سریلانکا را به آتش کشیدند

در ادامه ناآرامی‌ها در سریلانکا، منابع خبری شنبه شب به وقت تهران از آتش  زدن اقامتگاه نخست‌وزیر این کشور خبر دادند.
کد خبر : 668449

به گزارش گروه جهان خبرگزای آنا، در ادامه ناآرامی‌ها در سریلانکا، منابع خبری شنبه شب به وقت تهران از آتش زدن اقامتگاه نخست وزیر این کشور خبر دادند.


به گزارش وبگاه «اسپکتیتر» معترضان به نخست وزیر سریلانکا، با یورش به اقامتگاه وی، این مکان را آتش زدند خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتد پرس» پیشتر گزارش داد که در بحبوحه اعتراضات در کاخ رئیس جمهوری در «کلمبو»، «رانیل ویکرمسینگه» نخست وزیرسریلانکا استعفا داد تا مسیر را برای تشکیل یک دولت همه حزبی باز کند.


معترضان امروز در بحبوحه خشم فزاینده نسبت به مدیریت بحران اقتصادی که کشور را فلج کرده است، به کاخ ریاست جمهوری یورش بردند. «گوتابایا راجاپاکسا» رئیس جمهور سریلانکا، قبل از تجمع معترضان در محوطه برای استعفا از اقامتگاه رسمی خود در «کلمبو» گریخت.


پلیس پیشتر به سوی معترضانی که محل اقامت رئیس جمهور را محاصره کرده بودند، گاز اشک آور پرتاب کرد. معترضان در نهایت سنگرها را شکستند و وارد اقامتگاه او شدند.


ده‌ها هزار معترض به کاخ ریاست‌جمهوری در پایتخت سریلانکا حمله و آن را غارت کردند تا خشم خود را علیه رهبری که او را مسئول بدترین بحران اقتصادی این کشور می‌دانند، ابراز کنند.


این کشور ۲۲ میلیون نفری با کمبود شدید ارز دست و پنجه نرم می‌کند کمبود ارز واردات ضروری سوخت، غذا و دارو را محدود کرده و آن را در بدترین آشفتگی مالی در هفت دهه گذشته فرو برده است فروپاشی اقتصادی سریلانکا پس از همه گیری ویروس کرونا که درآمدهای حیاتی ناشی از گردشگری و حواله‌های ارسالی را از بین برد، احساس شد. این کشور قادر به تامین مالی واردات ضروری نیست و در نتیجه باعث کمبود برنج، شیرخشک، شکر، آرد گندم و دارو شده ، در حالی که تورم سرسام آور مشکلات را بدتر کرده است، شرکت‌های برق که قادر به پرداخت هزینه سوخت نیستند، خاموشی‌های روزانه طولانی‌مدت را به مردم تحمیل کرده‌اند، در حالی که هر روز صبح صف‌های طولانی اطراف ایستگاه‌های خدمات به وجود می‌آیند زیرا مردم برای عرضه اندک بنزین در صف هستند.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر