صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۱
عضو هیئت علمی دانشگاه اعلام کرد؛

طراحی و تولید محصولات دانش‌بنیانی تراکتور و جلبک در تبریز

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از طراحی و تولید محصولات دانش‌بنیانی تراکتور و جلبک در تبریز خبر داد.
کد خبر : 668364

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ملکان، آرش رنجبران در حاشیه بازدید از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان و نشست با مسئولان این دانشگاه از تدوین طرح ۵ ساله تحول و تعالی به‌عنوان سیاست کلی و استراتژیک در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی خبر داد و اظهار کرد: ۱۰ بسته کاری در حوزه‌های مختلف در حال تدوین و برنامه‌ریزی است.


وی از اجرای طرح‌های پویش و پایش به‌منظور تغییر ریل و مسیر دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تربیت دانشجویان با توانمندی‌های مهارتی برای جذب در بازار کار خبر داد و افزود: در طرح پویش که برنامه جدی واحدهای دانشگاهی است، طرح اشتغال همزمان دانشجو در دانشگاه و صنعت با هدف کسب مهارت، تحویل دانشجوی دارای مهارت به جامعه و تأمین بخشی از شهریه اجرا شده و براساس طرح پویش پایان‌نامه‌های دانشگاهی به سمت صنعت سوق داده می‌شود که این موضوع موجب رفع مشکلات صنعت و هدایت پژوهش‌ها به سمت مسئله‌محور می‌شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و کسب درآمدهای دانش‌بنیان را جزء رسالت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به سمت دانشگاه کارآفرین و ایجاد درآمدهای غیرشهریه‌ای در حال حرکت است.


رنجبران از انعقاد قرارداد همکاری با تراکتورسازی تبریز خبر داد و تأکید کرد: طراحی تراکتور جدید و طرح جلبک از اقدامات دانشگاه در بخش دانش‌بنیان بوده و اکنون ۵۰ هزار دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی مشغول تحصیل هستند و در مجموع جمعیت دانشجویی در مقایسه با سال تحصیلی سال گذشته افزایش داشته است.


وی تأکید کرد: با توجه به اینکه شهرستان ملکان با داشتن ۱۱ هزار هکتار باغات انگور قطب کشور و استان در این زمینه بوده، سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی انگور به درآمدزایی پایدار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان خواهد انجامید.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی، تلاش و همت اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ملکان در راستای ایجاد درآمد غیرشهریه‌ای را ضروری خواند و افزایش فعالیت‌های دانش‌بنیان، توسعه پژوهش‌های کاربردی و مسئله‌محور و خواستار توجه جدی به طرح پایش و پویش در این دانشگاه شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر