صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۱
عباسی شاهکوه:

پروژه فیبر نوری نقاط بستر تولید محتوای فاخر را در کشور فراهم می‌کند

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اجرای پروژه فیبر نوری نقاط به دلیل هزینه‌های سنگین بدون همکاری دولت ممکن نیست و پس از اجرای کامل این پروژه ملی بستر لازم برای تولید محتوای فاخر فراهم می‌شود.
کد خبر : 668319

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، صادق عباسی شاهکوه، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مراسم بهره‌برداری از فاز نخست پروژه توسعه فیبرنوری شهر قزوین با اشاره به اینکه پروژه توسعه ارتباطات ثابت مبتنی‌ بر فیبرنوری(FTTX) یکی از مهمترین پروژه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: اجرای این پروژه علاوه بر افزایش کیفیت خدمات در شبکه ثابت باعث کاهش اختلالات در شبکه ارتباط سیار نیز می‌شود.


وی با بیان اینکه اجرای پروژه FTTX نیازمند تأمین منابع مالی سنگینی است و بدون حمایت دولت امکان اجرای آن میسر نیست، تأکید کرد: تخصیص حق‌السهم دولت از درآمد اپراتورهای سیار و ثابت برای اجرای این پروژه ملی گامی مهم و اساسی برای پیشبرد این پروژه است.


وی با اشاره به اینکه تا امروز تعداد ۸ شرکت FCP آمادگی خود را برای اجرای این پروژه در نقاط مختلف کشور اعلام کرده‌اند، افزود: تمام تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رگولاتوری این است که در طول چند ماه آینده فعالان بخش خصوصی بتوانند تمام ۲۰ میلیون پوشش را متعهد شوند تا از این نظر دغدغه‌ای نداشته باشیم.


معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه توسعه فیبرنوری گام اول اجرای پروژه شبکه ملی اطلاعات در کشور است، عنوان کرد: ترغیب مردم به استفاده از خدمات پر سرعت ارتباطات ثابت و تولید محتوای فاخر و ارزشمند بومی دو گام دیگر در راستای پیاده‌سازی شبکه ملی اطلاعات است که باید به موازات توسعه فیبرنوری انجام شود.


بر اساس این گزارش، پروژه توسعه فیبرنوری قزوین، بخشی از پروژه ملی توسعه ارتباطات ثابت مبتنی‌ بر فیبرنوری (FTTX) است که در این شهر اجرایی شده است و با اجرای آن دسترسی حدود ۳۵ هزار واحد مسکونی، اداری و تجاری به اینترنت پرسرعت فراهم شده است.


انتهای پیام/۴۱۴۴

انتهای پیام/

ارسال نظر