صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۱

تابستان با چاشنی تاخیر در سفر؛ چرا ناوگان زمینی هم دچار تاخیر در حرکت شد؟

تاخیر در حرکت ناوگان حمل‌ونقلی عمومی به ویژه ناوگان حمل و نقل جاده ای زمینه ساز ایجاد مشکلات بسیاری برای مسافران شده است.
کد خبر : 668094

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سفرهای تابستانی بعد واکسیناسیون عمومی آغاز شده و تاخیر در حرکت وسایل نقلیه بین شهری، هواپیمایی و ... یکی از اصلی ترین معضلات مسافران به شمار می رود.


آقای محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشور گفت: کمبود ناوگان حمل ونقل هوایی و نقص فنی از مهم ترین دلایل تاخیر در این بخش به شمار می رود.


با توجه به افزایش چند برابری قیمت نرخ های وسایل حمل و نقل عمومی اتوبوس به نظر به صرفه ترین وسیله نقلیه به حساب می آید.


اما یکی از اصلی ترین معضلات این سفر برای مسافران تاخیر در حرکت اتوبوس است به طوری که باعث شده تا تمامی مسافران اتوبوس بین شهری به نوعی از این مشکل شکایت کنند.


یکی از مسافران در این مسیر با گلایه از تاخیر در حرکت اتوبوس و دیر رسیدن گفت: برای فرزندم وقت دکتر داشتم که متاسفانه به دلیل تاخیر در حرکت اتوبوس‌ و دیر رسیدن به مقصد وقت دکتر از بین رفت و من دوباره مجبور شدم وقت دیگری در روز های بعدی بگیرم که این خود یک مشکل جدید ایجاد کرد.


این گلایه ها در باقی مسافران هم شنیده می شد.برخی از مراسم و برخی نیز از قرارهای کاری خود جا مانده بودند.


آقای جمالی معاون حمل ونقل جاده ای گفت:اتوبوس های بین شهری به هیچ عنوان حق توقف به جز برای مراسم نماز و غذا را ندارند.


او می گوید: در بین راه مسافر سوار کردن غیر قانونی است و اتوبوس ها تنها در ایستگاه های بین راهی برای مسافرانی که از قبل بلیت تهیه کرده بودن حق سوار کردن مسافر را دارند.تاخیر در حرکت اتوبوس ها اصلا مجاز نیست به جز آنکه اتوبوسی اشکال فنی پیدا کرده باشد.


بدون مسافر حرکت نمی کنیم!


سراغ چند راننده اتوبوس رفتیم که یکی از آن ها می گوید: بدون مسافر که نمی شود اتوبوس ۲۵ صندلی و یا ۴۰ نفره را به حرکت درآورد؛ چراکه این اتوبوس ها خود هزینه های بسیار زیادی از جمله تامین قطعات و لوازم یدکی دارند که باید آنها را پرداخت کنیم.


یکی دیگر از این رانندگان دیر رسیدن مسافران را بهانه کرد و گفت: مسافران مسیرهای مختلف خود دیر می رسند که این خود یکی از اصلی ترین دلایل به شمار می رود. ما راننده هستیم و مالک اتوبوس به ما گفته است بدون تکمیل نشدن صندلی ها نباید حرکت کنیم.


نقص فنی در اتوبوس ها چرخ حرکت به موقع را نگه می‌دارد!


آقای عامری رئیس اتحادیه شرکت های تعاونی مسافری گفته است: ما خود دوست نداریم یک دقیقه هم تاخیر در حرکت اتوبوس ها داشته باشیم اما افزایش هزینه های اتوبوس‌ و تامین قطعات یدکی خود از دلایل اصلی به شمار می رود.


او می گوید: کمبود در تعداد ناوگان حمل ونقلی از مهم ترین دلایل این بخش به شمار می رود و با توجه به آنکه تامین این ناوگان هم دشوار است این اقدام خود دلایل تاخیر به شمار می رود.


طبق قانون مسافری باید تمامی شرکت حمل ونقلی مسافری این قانون را رعایت کنند و حق تاخیر در حرکت را ندارند و در صورت این موضوع با شرکت های متخلف برخورد می شود.


آقای داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافری سازمان راهداری گفت: مسافران در صورت شکایت در داخل ترمینال به ادارات حمل ونقل و در صورت شکایت در بین راه با شماره ۱۴۱ تماس بگیرند.


افزایش هزینه های حمل ونقلی برای مالکان اتوبوس ها و تامین قطعات یدکی، تامین لاستیک از مهم ترین مشکلات در این حوزه به شمار می رود که باید در این زمنیه تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر