صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۹ - ۰۸ تير ۱۴۰۱
پیش از عزیمت به ترکمنستان مطرح شد؛

رئیسی: دریای‌خزر میراث کشورهای ساحلی است

رئیس‌جمهو گفت: شاخص‌ها حاکی از ارتباطات تجاری و اقتصادی بین ۲ کشور ایران و ترکمنسان در چند ماه اخیر است و دریای‌خزر نیز میراث کشورهای ساحلی است.
کد خبر : 666877

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پیش از عزیمت به ترکمنستان برای شرکت در اجلاس کشورهای ساحلی دریای‌خزر، گفت: در ۳۰ سال گذشته ارتباطات خوبی بین ایران و ترکمنستان بوده است.


وی افزود: شاخص‌ها حاکی از ارتباطات تجاری و اقتصادی بین ۲ کشور در چند ماه اخیر است. دریای‌خزر میراث کشورهای ساحلی است.


رئیس‌جمهور تصریح کرد: نکات دیگری که در ششمین اجلاس سران کشورهای ساحلی دریای خزر مورد بحث قرار خواهد گرفت، علاوه بر گفت‌وگو با سران کشورها، گفت‌وگوهای دوجانبه‌ای نیز در ادامه گفتگوهای قبلی با کشور ترکمنستان خواهیم داشت، در ۳۰ سال گذشته ارتباطات خوبی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور ترکمنستان بوده است.


وی همچنین به موانع ارتباطی بین ایران و ترکمنستان نیز اشاره و تأکید کرد: در ماه‌های اخیر، پس از مسئله کرونا و برخی از موانعی که بین ایران و ترکمنستان ایجاد شده بود، امروز ما شاهدیم که شرایط ترانزیت و وضعیت سوآپ گازی بین دو کشور بهتر شده و ارتباطات تجاری و اقتصادی دو کشور رونق گرفته است.


رئیس‌جمهور اضافه کرد: شاخص‌ها، ارتقای سطح روابط در این مدت را به ویژه در حوزه مسائل اقتصادی و تجاری بین ایران و ترکمستان نشان می‌دهد که امیدواریم در این سفر بتوانیم گشایشی در خصوص این مسائل از جهات دیگری نیز ایجاد کنیم.


رئیسی در پایان خاطرنشان کرد: انشاءالله در این سفر، ابعاد همکاری‌های صمیمانه‌ای که بین دو کشور وجود دارد، بررسی می‌شود تا روابط دوجانبه و در نقش‌آفرینی در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی نیز گسترش یابد.


تکمیل می‌شود...

انتهای پیام/

ارسال نظر