صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۹ - ۰۷ تير ۱۴۰۱
حجت‌الاسلام خسروپناه عنوان کرد؛

چرا جهاد با اموال برای برخی دشوار می‌شود؟

استاد حوزه و دانشگاه، جهاد با اموال را سخت معرفی کرد و گفت: گاهی اوقات افراد از جان خود می‌گذرند؛ اما در مقام چشم‌پوشی از مال و دارایی سخت‌گیری می‌کنند و حاضر به پرداخت خمس یا انفاق به فقرا نیستند.
کد خبر : 666771

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از همدان، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در آیین افتتاحیه پژوهش سرای زکات استان همدان با اشاره به جایگاه زکات در آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به تشریح مبانی تصدیقی و تصوری این فریضه الهی پرداخت و اظهار کرد: در قرآن کریم اقامه نماز و ایتای زکات در کنار یکدیگر ذکر شده‌اند.


وی، ایتای زکات را از مصادیق انفاق معرفی کرد و افزود: در حوزه تبلیغ، مبلغان ایتای زکات، رابط بشر با محرومان هستند که به صورت فی سبیل‌الله اقدام می‌کنند و اجر و ارزش این کار در اندازه اقامه نماز مطرح شده است.


این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه ولایت در قرآن کریم تشریح کرد: در طریقت رسیدن به مقام ولایت حضرت امیرالمومنین(ع)، اقامه نماز و ایتای زکات مطرح شده و این تأکیدی بر اهمیت این واجب الهی است.



خسروپناه تأکید کرد: در قرآن کریم جهاد با نفس و اموال در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند و البته در میدان دفاع، رزمنده با وجود گلوله‌باران دشمن نمی‌تواند عقب‌نشینی کند یا زنده می‌ماند یا شهید و جانباز می‌شود، بنابراین جهاد با نفس بسیار دشوار است.


وی، جهاد با اموال را سخت معرفی کرد و یادآور شد: گاهی اوقات افراد از جان خود می‌گذرند، اما در مقام چشم‌پوشی از مال و دارایی سخت‌گیری می‌کنند و حاضر به پرداخت خمس یا انفاق به فقرا نیستند.


این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نامه ۵۳ حضرت علی علیه‌السلام به مالک در نهج‌البلاغه تشریح کرد: حضرت علی علیه‌السلام در این نامه جامعه را در عرض هم به چند دسته تقسیم می‌کند و نسبت به مستضعفین جامعه تأکید وثیقی دارد؛ تا جایی که به مالک فرمودند: «خودت شخصاً با این افراد جلسه داشته باش و از افراد با تقوا و امین در ارتباط با آنها استفاده کن».


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: در مکتوبات نهج‌البلاغه اعم از نامه‌ها و خطبه‌های امام علی علیه‌السلام و در وصیت آن حضرت اهمیت توجه به فقرا و خدمت به محرومان بارها تأکید شده و این بهترین درس برای توجه به این واجب الهی است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر