آلودگی ۱۹۸ میلیون نفر در دنیا به مخدر کانابیس
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، محمد جمالو در نشست ملی خیرین، کارآفرینان و سمنها که با هدف ایجاد گفتمان مشترک بین کنشگران دولتی و غیردولتی برای هم افزایی و ارتقاء بخشی فعالیتهای حوزههای مختلف مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، با بیان اینکه سال ۱۹۸۷ در مجمع عمومی سازمان ملل ۲۶ ژوئن سالروز گرامیداشت مبارزه با مواد مخدر نامگذاری میشود، اظهار کرد: با اپیدمی جهانی روبهرو هستیم و تمام کشورهای دنیا درگیر آن هستند و باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.
وی با اشاره به مقاله چاپ شده در سال ۱۹۹۸ تحت عنوان اپیدمی غیرعادی افزود: در مورد آن اشاره میکند که اپیدمیها رفتارهای مشخص و آغاز و اوجی دارند و سپس به پایان میرسند. درمورد کرونا نیز تقریبا به این مدل میرسیم که شروع و اوجی داشت.
جمالو در ادامه با اشاره به اپیدمی مواد مخدر بیان کرد: آن مقاله به اپیدمی غیرعادی اشاره میکند؛ وقتی سالها میگذرد، همچنان در اوج قرار دارد و هر روز این اپیدمی گسترش و نوع آن نیز بیشتر میشود. وقتی گزارش سازمان ملل را در سال ۲۰۲۰ نگاه میکنیم، تغییر نوع موادی که گسترش مییابد را میبینیم؛ همچنین ۱۹۸ میلیون نفر از افرادی که در دنیا به ماده کانابیس آلوده شدهاند را میبینیم.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه ما با یک اپیدمی بزرگ روبرو هستیم که همه ما و فرزندانمان را تهدید میکند، افزود: برای مبارزه با اپیدمیها، کشورها و دولتها به تنهایی موفق نخواهند بود. زمانی در کرونا موفق شدیم که تک تک آحاد جامعه فرهنگ سازی را پذیرفتند.
جمالو با تاکید بر اینکه در حوزه مبارزه با مواد مخدر در کشور اقدامات بی نظیری صورت گرفته است یادآور شد: بارها سازمان ملل از ایران تقدیر کرده است و قریب به ۴ هزار نفر از فرزندان عزیز این کشور جان خود را در راه مبارزه با موادمخدر تقدیم کردهاند.
وی در ادامه از راه اندازی یک دفتر ویژه اشتغال بهبودیافتگان و مددجویان اعتیاد در ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد.
انتهای پیام/۴۱۷۲/
انتهای پیام/