صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۹ - ۰۷ تير ۱۴۰۱

دلسوزی بی‌قاعده مجلس برای برخی فدراسیون‌ها دعوا به پا کرد!

بهتر بود مجلس برای توزیع عادلانه بودجه به فدراسیون‌های ورزشی، آن را به وزارت ورزش اختصاص می‌داد تا از سوی آنها توزیع شود.
کد خبر : 666721

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری "آنا" طی روزهای گذشته موضوع کمک مجلس به برخی فدراسیون‌ها باعث ایجاد مشکلاتی شده که حواشی کسری بودجه و عدم اختصاص آن توسط وزارت ورزش به برخی فدراسیون‌ها را چند برابر کرده است‌. بر اساس آنچه که در اخبار درج شده مجلس تصویب کرده که ۷۰ میلیارد تومان به فدراسیون کشتی به صورت اختصاصی داده شود و به همین خاطر وزارت ورزش طبق شنیده‌ها مقرر کرده، حالا که مجلس بودجه ۷۰ میلیاردی را برای کشتی در نظر گرفته و سیدمحمد پولادگر نیز بر این باور بود چون کشتی این بودجه را می‌گیرد، نیازی ندارد از وزارت ورزش‌ و جوانان بودجه‌ای دریافت کند که بر همین اساس بودجه کشتی، صفر شد! در همین رابطه سید محمد پولادگر، معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش‌ و جوانان، هفته گذشته جلسه‌ای با چند رئیس فدراسیون در خصوص بودجه فدراسیون‌های ورزشی داشت؛ اما درگیری پیش‌آمده میان او و علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی باعث شد تا جلسه با رؤسای فدراسیون‌های دیگر لغو شود.


پیگیری‌های خبرنگار ورزشی "آنا" نشان می دهد گلایه ای که روسای فدراسیون‌ها به مجلس در خصوص اعتبارات تخصیص یافته به برخی از فدراسیون‌ها دارند این است؛ حالا که علاوه بر بودجه وزارت ورزش، مجلس هم بودجه‌ای جداگانه را برای ورزش در نظر گرفته؛ آنها هم باید نگاه‌شان به همه فدراسیون‌ها باشد؛ نه اینکه هر کسی لابی بیشتری دارد پول بیشتری را هم دریافت کند!


تحقیقات میدانی در موضوع بالا نشان می‌دهد برخی فدراسیون‌ها حتی از ابتدایی‌ترین امکانات و بودجه لازم برای رشد و ارتقا خود برخوردار نیستند و برخی هم با یک بودجه به اصطلاح بخور و نمیر کار خود رو جلو می‌برند !مثلا بودجه هفتاد میلیاردی در شرایطی به کشتی داده می‌شود که فدراسیون‌هایی نظیر وزنه‌برداری یا ورزش زورخانه‌ای به ترتیب ۵ و ۱۸ میلیارد از بودجه بهره‌مند شده‌اند! به هر حال کارشناسان حوزه ورزش معتقد هستند در شرایط فعلی که مجلس به فکر ارتقا ورزش کشور افتاده؛ بهتر این بود که برای توزیع عادلانه این بودجه را به وزارت ورزش اختصاص می‌داد تا از سوی آنها توزیع شود که حداقل ورزش و فضای حاکم بر فدراسیون‌ها را می‌شناسند! به بیان بهتر اگر این بودجه به وزارت ورزش برود و از طریق آنها توزیع شود باتوجه به دفتر برنامه‌ریزی و اینکه رغبتی و پولادگر خودشان در ورزش بوده‌اند می‌توانند به صورت کارشناسی عمل کنند.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر