صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۱

تولید سلول‌ بنیادی انسولین‌ساز در رویان

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان گفت: خیلی مهم دیگر این است که وقتی از سلول درمانی با استفاده از سلول‌های بنیادی صحبت می‌کنیم یعنی پای میلیاردها سلول در میان است لذا باید این سلول‌ها را در تعداد بالا تولید می‌کردیم که این گام بزرگ در پژوهشگاه رویان اتفاق افتاد.
کد خبر : 666623

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا، یاسر تهمتنی عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان و رئیس مرکز تحقیقات سلامت متابولیک درمورد دستاوردهای پژوهشگاه در حوزه سلول‌های بنیادی گفت: سال‌هاست که از کشف سلول‌های بنیادی جنینی انسانی در پژوهشگاه رویان می‌گذرد.


وی افزود: این سلول‌ها خاصیت تکثیرشوندگی دارند و می‌توانند به صورت صعودی انواع سلول‌های مختلف بدن را نیز تولید کنند. به عنوان مثال سلول‌هایی که در بیماری‌های پیش رونده مانند بیماری‌های کبدی و عصبی و انواع دیابت تخریب می‌شوند با استفاده از سلول‌های بنیادی جنینی قابل تولید هستند.


عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان عنوان کرد: ما امروز به این قابلیت و توانایی دست پیدا کردیم که سلول‌های ترشح کننده انسولین و سلول‌های عصبی و دوپامین را در محیط‌های آزمایشگاهی و کلینیکی تولید کنیم.


تهمتنی گفت: نکته خیلی مهم دیگر این است که وقتی از سلول درمانی با استفاده از سلول‌های بنیادی صحبت می‌کنیم یعنی پای میلیاردها سلول در میان است لذا باید این سلول‌ها را در تعداد بالا تولید می‌کردیم که این گام بزرگ در پژوهشگاه رویان اتفاق افتاد.


رئیس مرکز تحقیقات سلامت متابولیک همچنین از ورود مهندسان فراوان به این مرکز برای آشنایی با محققان سلول‌های بنیادی سخن گفت و اظهارکرد: مهندسان در تلاشند که روش‌ها و تجهیزات را تولید کنند تا ما هم بتوانیم سلول‌های بنیادی را در ابعاد بسیار بالا تولید کنیم.


تهمتنی افزود: به دنبال توسعه این علم در سراسر کشور هم اکنون متخصصان با این فناوری آشنایی کامل دارند و می‌دانند که این سلول‌ها درمورد کدام بیماری‌ها به کار برده می‌شوند.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر