رشته خلبانی و کارگاه تخصصی هوانوردی راهاندازی شد
وحید رزمآور رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از راهاندازی رشته هوانوردی، شاخه خلبانی و کاملترین کارگاه تخصصی این رشته در دانشکده مهارت و کارآفرینی خبر داد.
بیشتر بخوانید:
رشته هوانوردی چند گرایش دارد؟ +معرفی دروس تخصصی و عمومی
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با بیان اینکه دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار مستقر در شهر ایوانکی رشته کاردانی خلبانی (PPL) را اخذ کرده و از مهر سال ۱۴۰۱ دانشجو میپذیرد، گفت: بهمنظور آمادهسازی زیرساختهای برگزاری این دوره، با فرودگاه بلندپرواز ایوانکی نیز برای برگزاری کارگاههای عملی هماهنگی شده است.
رزمآور هدف از پذیرش دانشجو در رشته خلبانی در این دانشکده را تربیت خلبان برای هواپیماهای فوقسبک عنوان کرد و افزود: دانشجویان پس از فارغالتحصیلی میتوانند در شرکتهای هواپیمایی مشغول به کار شوند.
وی ادامه داد: به همین منظور دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با تجهیز کارگاههای تخصصی و منحصربهفرد و نزدیکی به فرودگاه بلندپرواز ایوانکی و بهرهگیری از استادان مجرب آمادگی خود را برای جذب و تربیت دانشجویان مستعد و علاقهمند در این رشته اعلام میدارد.
رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، راهاندازی کارگاه تخصصی هوانوردی شاخه خلبانی توسط رضا رزاقی مدیر گروه هوافضای دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد گرمسار و دانشجویان کارشناسی ارشد هوافضا را یکی از کاملترین کارگاههای آشنایی با قطعات هواپیما دانست که برای آشنایی دانشجویان رشته هوانوردی با قطعات قسمتهای مختلف هواپیما، تجهیز شده است.
رزمآور ادامه داد: این کارگاه شامل قطعات موتور، بدنه، قطعات مکانیکی و الکترونیکی استفادهشده در هواپیماهای بوئینگ ٧٤٧ و ایرباس ٣٣٠ و یونیتهای شبیهسازی پرواز است که از شرکتهای هواپیمایی بهصورت رایگان تهیهشده است.
به گزارش آنا، اکنون حدود ۵۰۰ دانشجو در هشت رشته تحصیلی در دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در شهر ایوانکی تحصیل میکنند که ۱۴ رشته جدید کاربردی نیز به مجموع رشتههای این دانشگاه اضافهشده است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/