صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۱
برترین‌های نهمین جشنواره فرهیختگان(۲۸) در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

مروری بر فعالیت‌های مرکز خدمات آزمایشگاهی برتر جشنواره فرهیختگان

به‌زودی گواهینامه همکار استاندارد را اخذ می‌کنیممدیر اداره پشتیبانی و خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: تمام مستندات ایزو ۱۷۰۲۵ برای آزمایشگاه‌های این دانشگاه تهیه و آماده شده است.
کد خبر : 666386

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ نهمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان همزمان با اختتامیه نمایشگاه رویداد ملی «عصر امید» با معرفی و تجلیل از برگزیدگان جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و... به کار خود پایان داد.


سعید حسن‌پور با مدرک کارشناسی ارشد زراعت از سال ۱۳۷۹ با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به عنوان مسئول آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی همکاری خود را آغاز کرد و در ادامه، سال ۱۳۸۹ به عنوان رئیس اداره خدمات آموزشی و پژوهشی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی منصوب شد و اکنون نیز به عنوان مدیر اداره پشتیبانی و خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی مشغول انجام وظیفه است.




بیشتر بخوانید:


فارغ‌التحصیلان اقتصادی کارآفرینان حوزه اقتصاد نوین شوند


ساز و کار خلق پول‌های مجازی و ریسک و بازده آنها با تأکید بر «بیت‌کوین»


جلوگیری از خام‌فروشی با تولید محصول نانوامولسیون زعفران




حسن‌پور در نهمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی و در بخش «آزمایشگاه، کارگاه و مرکز خدمات آزمایشگاهی» موفق به کسب رتبه برتر و از وی تجلیل شد.


وی ازجمله دلایل موفقیت در جشنواره فرهیختگان را تلاش همکاران متخصص در مجموعه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، هدف‌گذاری و حمایت مسئولان دانشگاهی در بخش‌های حوزه ریاست، مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی استان، پژوهش و فناوری و اداری و پیگیری امور توسط کارکنان تا حصول نتیجه برشمرد و گفت: مجموعه این عوامل در یک محیط کاری دوستانه و سالم همیشه منتج به موفقیت خواهد شد.


مدیر اداره پشتیبانی و خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ادامه داد: آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه با وجود کارشناسان مجرب و اعضای هیئت علمی متخصص در زمینه تحصیلی مرتبط و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و ... که همگی در حال انجام سرویس‌دهی در قالب آزمایشگاه‌های همکار و پروژه‌های دکتری و ارشد هستند برای همکاری با مؤسسات خصوصی و دولتی آماده هستند.


حسن‌پور دستگاه‌های شاخص آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک که عمدتاً در رشته‌های مهندسی، پزشکی، علوم پایه، کشاورزی، صنایع غذایی و بیوتکنولوژی کاربرد دارند را برشمرد و گفت: این دستگاه‌ها شامل «کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا»، «میکروسکوپ الکترونی روبشی»، «طیف سنج مادون قرمز تبدیل فوریه»، «کروماتوگرافی گازی-طیف سنجی جرمی»، «طیف سنج مرئی فرابنفش»، «سنجشگر عناصر (کربن، هیدورژن، نیروژن، اکسیژن و گوگرد)»، «انکوباتور یخچالدار»، «فشار بخار وید»، «نقطه آنیلین»، «نفوذپذیری گریس»، «دستگاه حمام ویسکوزیته(گرانروی)»، «رنگ سنجی(طیف سنجی)»، «تقطیر در فشار اتمسفر»، «دستگاه فرز CNC» هستند.


به‌زودی گواهینامه همکار استاندارد را اخذ می‌کنیم


وی در پاسخ به این پرسش که آیا آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک همکار استاندارد شده‌اند یا خیر، ادامه داد: تمامی مستندات ایزو ۱۷۰۲۵ برای آزمایشگاه‌های دانشگاه تهیه و آماده شده است و در آخرین مرحله ممیزی هستیم و به‌زودی گواهینامه همکار استاندارد را اخذ می‌کنیم.


مدیر اداره پشتیبانی و خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اضافه کرد: در سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد(ساها) و سامانه آزمایشگاه‌های تخصصی آزاد(ساتا) از اعضای فعال بوده و در جذب مخاطبان داخل و خارج از دانشگاه مراجعه کنندگان زیادی داشته‌ایم که با توجه به درخواست‌های ارائه شده طبق بخشنامه‌های دانشگاه در آزمایشگاه‌های مربوط مشغول فعالیت‌های آزمایشگاهی شده و در برخی موارد کارشناسان متخصص همکاری و راهنمایی لازم را به آنها ارائه می‌دهند.


حسن‌پور یادآور شد: در دوره مبارزه با کرونا در بخش آنالیز ضدعفونی کننده‌های پایه الکلی همکاری خوبی با آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی داشتیم و محصولات ارسالی را از جهت رعایت الزامات موارد غذا و دارو مورد بررسی قرار می‌دادیم. در تولید ضد عفونی کننده‌ها (ژل و مایع) هم با هسته‌های فناور و شرکت‌های مستقر در دانشگاه همکاری داشته‌ایم.


مدیر اداره پشتیبانی و خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: آزمایشگاه‌های این دانشگاه عضو قطعی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری است.


انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر