صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۱
سروری‌مجد:

رویکرد آموزش و اشتغال در دستور کار قرارگاه‌های جهادی قرار گیرد

باید برای رفع مسائل و مشکلات از راه‌حل‌های نوین و خلاق استفاده کنیمرئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ساختار و فعالیت قرارگاه‌های جهادی در گذشته عمرانی و درمانی بود؛ اما اکنون باید رویکرد آموزش و اشتغال را هم در دستور کار داشته باشند.
کد خبر : 666265

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زابل، علی سروری‌مجد در جلسه‌ای که با حضور مسئولان شهرستان زابل درباره تبیین فعالیت‌های قرارگاه جهادی در محرومیت‌زدایی استان سیستان و بلوچستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل برگزار شد، اظهار کرد: باید برای رفع مسائل و مشکلات از راه‌حل‌های نوین و خلاق استفاده کنیم. راه‌حل‌های بیان شده در این جلسه باید به‌صورت کشوری انجام شود و برای رسیدن به این هدف باید قرارگاه‌های جهادی در همه کشور به یکدیگر متصل شوند. ساختار و فعالیت قرارگاه جهادی در گذشته به‌صورت عمرانی و درمانی بود؛ اما اکنون با حفظ فعالیت‌های گذشته باید رویکرد آموزش و اشتغال را در دستور کار داشته باشد.


وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان دانشگاه حل‌مسئله با شناسایی مشکلات و ارائه راه‌حل‌های علمی و منطقی توانسته گام ارزنده‌ای در راستای مرتفع شدن مشکلات جامعه بردارد. طرح تقسیم‌بندی استادان دانشگاه در گروه‌های الف و ب برای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی استادان انجام گرفت که این امر می‌تواند در پیشبرد اهداف جهادی نقش ارزنده‌ای داشته باشد.


مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: به دلیل اینکه دانشجویان در کلاس درس مطالب و اطلاعات را به‌صورت تئوری فراگرفته‌اند، توانایی و مهارت ورود به بازار کار را ندارد. این مهارت در مدارس عالی مهارتی آموزش داده می‌شود. این مدارس در استان سیستان و بلوچستان می‌تواند نتایج خوبی به همراه داشته باشد.


زمان راه‌اندازی قرارگاه جهادی در دانشگاه آزاد


رئیس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تبیین زمان راه‌اندازی قرارگاه جهادی در این دانشگاه گفت: قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی با آغاز سیل در استان لرستان شکل گرفت و در شهرستان‌های مختلف استادان، کارکنان و دانشجویان این مجموعه آموزشی عظیم برای کمک‌رسانی به مردم آسیب‌دیده آغاز به انجام فعالت‌های مختلفی در عرصه‌های عمرانی، بهداشتی، درمانی و.... کردند.


احمد صالحی‌آرا ادامه داد: مجموعه قرارگاه جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه‌ای فراساختاری است. به دلیل فراساختاری بودن قرارگاه جهادی همکاران با معرفت بیشتری وارد عمل می‌شوند. در استان سیستان و بلوچستان نیز این قرارگاه در زمان سیل در شمال و جنوب استان فعالیت‌های خوب و به موقعی را انجام داد. علاوه بر آن در زمان فراگیری بیماری کرونا قرارگاه جهادی این استان با انجام برنامه‌هایی مانند تولید ماسک، ضدعفونی مکان‌های داخل و خارج دانشگاه، راه‌اندازی مراکز تزریق واکسن، تب سنجی و ... توانست کمک چشم‌گیری به جامعه داشته باشد.


وضعیت نامناسب کشاورزی و دامداری در سیستان


امام جمعه زابل هم با قدردانی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه برنامه‌های جهادی، مطرح کرد: اکنون کشاورزی در سیستان با وضعیت بسیار بدی مواجه شده است. به دلیل نبود آب کشاورزی در استان اکنون تعطیل بوده و کشاورزان با مشکلات بسیار زیادی مواجه شده و علاوه بر آن دامداری نیز در سیستان رو به افول بوده و دامداران نیز با وضعیت خطرناکی روبه‌رو هستند.


حجت‌الاسلام مجتبی عزیزی بیان کرد: دانشگاه به دلیل داشتن نیروی متخصص می‌تواند با گروه‌های جهادی متخصص وارد عمل شده و به مردم سیستان در عرصه‌های مختلف مانند کشاورزی، دامداری، مهارت‌آموزی و ... کمک کند. گروه‌های متخصص در دانشگاه می‌توانند کمک قابل توجهی در عرصه توانمندسازی سیستان انجام دهند. از دیگر برنامه‌هایی که توسط قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند برای سیستان انجام شود، اعزام پزشکان متخصص برای انجام برنامه‌های پزشکی و درمانی است.


آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای انجام برنامه‌های جهادی


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز با قدردانی از حمایت‌های امام جمعه زابل از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی، برای انجام برنامه‌های جهادی در سیستان، اعلام آمادگی کرد و توضیح داد: ازجمله برنامه‌هایی که برای توانمندسازی سیستان باید انجام شود، راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی در رشته‌های دامپروری، کشاورزی و چرم بوده که دانشگاه آزاد اقدامات لازم برای تأسیس این مدرسه را آغاز کرده است.


مسعود اکبری‌زاده تبیین کرد: اعزام نیروهای متخصص برای آموزش و تربیت منابع انسانی متخصص و ماهر، تعامل با دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که ظرفیت همکاری و توانمندسازی منابع انسانی در عرصه‌های مورد نیاز را دارا هستند از دیگر برنامه‌های جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان برای تعالی و پیشرفت سیستان است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر