صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۱

الگوی جدید برای درمان معتادان

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ما الگوی جدیدی را برای درمان معتادان در نظر گرفته‌ایم که در گام نخست سم‌زدایی، در گام دوم درمان جسمی و روانی و سپس حرفه‌آموزی و در نهایت ارتباط با خانواده بیمار را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
کد خبر : 666131

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، اسکندر مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر صبح امروز در همایش ملی جشن نجات که در تهران برگزار شد، اظهار کرد:‌ امروز ما نتیجه تلاش دستگاه‌ها و ادارات و سازمان‌هایی را که برای مقابله با اعتیاد را در جشن ملی نجات می‌بینیم که باید قدردان آن‌ها باشیم.


وی با اشاره به تلاش سپاه پاسداران برای مقابله با شیوع اعتیاد تأکید کرد:‌ در وظیفه ذاتی سپاه هیچ جایی اشاره نشده است که بتواند چنین موضوعاتی را اجرا کند اما این نهاد انقلابی به صورت جهادی پای کار آمده و نجات جان انسان‌ها را در دستور کار خود قرار داده است.


دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر به رویکرد جدید این ستاد برای درمان بیماران مبتلا به اعتیاد خاطرنشان کرد:‌ در تهران و ۱۰ استان دیگر مراکزی برای درمان، حرفه‌آموزی و اشتغال مددجویان در نظر گرفته شده است که هم اکنون درحال فعالیت هستند.


وی عنوان کرد:‌ در کل کشور مسؤولیت ستاد بر عهده رئیس‌جمهور است و در استان‌ها این وظیفه خطیر را استانداران هر استان اجرا می‌کنند. کشور ما آنچه به زبان می‌آورد را به مرحله ظهور و بلوغ می‌رساند و امروز تمام دستگاه‌ها اهتمام مقابله با اعتیاد را دارند.


دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر به تبیین رویکرد جدید ستاد برای درمان بیماران مبتلا به اعتیاد اشاره کرد و گفت:‌ ما الگوی جدیدی را برای این موضوع در نظر گرفته‌ایم که در گام نخست سم‌زدایی درگام دوم درمان جسمی و روانی و سپس حرفه‌آموزی و در نهایت ارتباط با خانواده بیمار را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در گذشته ارتباط با خانواده حلقه مفقوده این درمان بود که امروز ما این موضوع را در دستور کار قرار داده‌ایم که اگر این حلقه کامل نباشد دچار نقص خواهیم بود.


انتهای پیام/۱۲۰/

انتهای پیام/

برچسب ها: اعتیاد معتادان
ارسال نظر